HR2day voor het onderwijs:
blijven investeren in de kwaliteit van personeel

Je wilt blijvend investeren in de kwaliteit van het personeel met professionele HR-ondersteuning.
Daarvoor wil je competenties ontwikkelen, doorstroom mobiliseren en bevoegdheden kunnen registreren. Daar is HR2day bij uitstek geschikt voor.

Zij zijn al fan van HR2day!

Gebruiksvriendelijke HR-software voor het onderwijs

HR2day wordt veel gebruikt in alle lagen van het onderwijs; po, vo, mbo, roc, hbo en universiteiten. Het verlaagt de administratieve lasten en zowel medewerkers als externen kunnen processen zelf starten.

HR2day biedt je:

HR2day software voor diverse onderwijssectoren

Meer weten over HR2day in het onderwijs?

Voordelen van HR2day software

Alle informatie centraal en gericht op self-service

Eén plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten. En realtime inzicht met actuele gegevens. Alles in huis voor interactie.

Gebouwd door HR- en payroll-experts

Software gebouwd vanuit onze inhoudelijke expertise. Optimaal ontwikkeld voor je HR- en payroll-processen. En we denken met je mee bij procesoptimalisatie.

Beweegt mee met dynamische organisaties

Zelf bepalen welke functionaliteit je nodig hebt, modules aan- en uitzetten zonder extra kosten of implementatierondes. Gebouwd op force.com voor een hoge ontwikkelsnelheid.

Een compleet HR-systeem

Kennispartners in het onderwijs van HR2day

Merces

Merces is de kennispartner voor het onderwijs en biedt advies en software op het gebied van eHRM, Finance en BI. Merces denkt mee in de bedrijfsvoering en inrichting van processen en zorgt dat je op de hoogte bent van de laatste branche-ontwikkelingen. Walter Rijnardus, algemeen directeur Merces: “Onze focus ligt niet alleen op de dienstverlening van vandaag, maar ook op die van morgen. Daarom hebben we gekozen voor de modernste, meest intuïtieve oplossing: HR2day.”

Qualiant

Qualiant is een administratiekantoor voor het primair en voortgezet onderwijs. De missie van Qualiant is om administratie te veranderen van een noodzakelijk kwaad naar een onmisbaar instrument voor het sturen van de onderwijsorganisatie. Dit doet de organisatie door besturen te ontzorgen op het gebied van financiële- personeels- en salarisadministratie om hen vervolgens te voorzien van volledige, betrouwbare en actuele management- en sturingsinformatie in diverse dashboards. 

HR2day Brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?