Talentmanagement Icoon
Talentmanagement:

Ontwikkeling van medewerkers stimuleren, vergroten, meten en volgen

Talentmanagment Mockup
Talentmanagment Mockup
Talentmanagment Fade

Gebouwd om op te bouwen

Zowel bij een krappe als ruime arbeidsmarkt zijn er strategische vraagstukken voor de business waar HR een stevige bijdrage aan kan leveren. Welke mensen en capaciteiten moet ik aantrekken? En welke capaciteiten ontbreken en moeten we ontwikkelen? Wie zijn mijn toptalenten? Welke mensen missen uitdaging in hun werk?

Vanaf hun indiensttreding wil je dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen, door ervaring tijdens werkzaamheden op te doen, maar ook via (in)formele training, coaching en begeleiding. Deze ontwikkeling wil je stimuleren en vergroten, maar ook meten en volgen. Met Talentmanagement ontwikkel je talenten in de organisatie en laat je medewerkers hun loopbaan vormgeven.

Performance management

Het beoordelingsproces is in elke organisatie anders. In onze software kun je jouw proces op maat voor je organisatie inrichten en met workflows ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan eigen fases, criteria en de frequentie van gesprekken.

Per workflow zie je direct de voortgang, waardoor je daar gericht op kunt sturen.

Background Color Fade
Background Color Fade

Meer weten over de functionaliteiten?

Background Color Fade
Background Color Fade

Meer weten over de functionaliteiten?

Opleidingsmanagement

In Opleidingsmanagement leggen managers en medewerkers afspraken vast over opleidingen. Welke opleiding gaat iemand wanneer volgen en hoeveel tijd mag daarin worden gestoken? Wat zijn de kosten voor de opleiding en wie neemt welk deel van de kosten voor rekening?

Managers en HR hebben snel bevoegdheden, werkelijke kosten, en budgetten inzichtelijk. Met rapportages bewaak je de voortgang van het bedrijfsopleidingsplan.

Competentiemanagement

Welke competenties zijn vereist voor een bepaalde rol of functie? Over welke kwalificaties moet een medewerker beschikken? Met Competentiemanagement volg en ontwikkel je competenties en (register)kwalificaties. Managers en HR zien direct wie waarvoor inzetbaar is, waar de sterktes en zwaktes van de organisatie liggen, en welke competenties je nog wilt ontwikkelen.

De basis van vastleggen is een catalogus met standaardcompetenties. Deze kun je eenvoudig aanvullen en aanpassen om een organisatiespecifiek competentieboek te creëren.

Background Color Fade
Background Color Fade

Meer weten over de functionaliteiten?

Background Color Fade
Background Color Fade

Meer weten over de functionaliteiten?

Portfolio management

Tijdens hun loopbaan zijn medewerkers zelf verantwoordelijk voor hun persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van hun duurzame inzetbaarheid. Een persoonlijk portfolio helpt daarbij, waar ze kennis en ervaring, opleiding, diploma’s en certificaten, maar ook hobby’s en voorkeuren kunnen vastleggen. Managers en HR-professionals kunnen vervolgens de portfolio’s gebruiken om projectgroepen samen te stellen waar specifieke kennis en kunde voor gevraagd wordt.

Medewerkers bepalen individueel welk deel van hun portfolio met collega’s gedeeld mag worden, of dat nu hun formele opleiding en ervaring is of informele kennis en kunde.

Self Service Icon Talentmanagement

Alle informatie centraal en gericht op self-service

Eén plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten. En realtime inzicht met actuele gegevens. Alles in huis voor interactie.

Self Service Payroll Experts Icon Talentmanagement

Gebouwd door HR- en payroll-experts

Software gebouwd vanuit onze inhoudelijke expertise. Optimaal ontwikkeld voor je HR- en payroll-processen. En we denken met je mee bij procesoptimalisatie.

Dynamische Organisaties Talentmanagement

Beweegt mee met dynamische organisaties

Zelf bepalen welke functionaliteit je nodig hebt, modules aan- en uitzetten zonder extra kosten of implementatierondes. Gebouwd op force.com voor een hoge ontwikkelsnelheid.

Eurofiber Logo

“Het invoeren en bijhouden van performance management in uitgebreide spreadsheets was altijd een hele klus. We werken nu vanuit HR2day. Het hele proces is nu workflowgestuurd, waardoor managers en medewerkers individueel of samen de route van evaluatie bepalen. De status kunnen we realtime volgen, zodat evaluaties op tijd binnen zijn voor definitieve beoordeling.”

Cathalijne van Lammeren, HR-manager bij Eurofiber

Functionaliteiten HR-software

Personeelsadministratie

Personeelsadministratie

Alle gegevens in één centrale database, voor HR, managers en medewerkers

Self Service

Self service

Software waar medewerkers en managers overal en altijd mee kunnen werken

Salarisverwerking

Salarisverwerking

Eén bron van mutaties en direct inzicht in de status van verwerkingen

Verlof En Verzuim

Verlof & Verzuim

Overzicht van verlof en verzuim, inclusief ondersteuning bij stappen wet verbetering

HR Analytics

HR Analytics

Met dashboards realtime inzicht in data voor slimmere beslissingen

Talentenmanagement

Talentmanagement

Ontwikkeling van medewerkers stimuleren, vergroten, meten en volgen

Workflow Management

Workflow management

Met een paar klikken geautomatiseerde HR-processen en inzicht in voortgang

Meer weten over de functionaliteiten?

Weten wat HR2day voor jouw organisatie en HR kan betekenen?

Met trots werken wij voor: