HR-software voor HR Business Partners
die medewerkers willen betrekken en ontwikkelen

Je wilt ‘jouw’ managers en medewerkers praktisch ondersteunen met hun HR-werkzaamheden. Dan is niets frustrerender dan HR-processen en HR-systemen die niet op elkaar aansluiten en onnodige rompslomp leveren! Als processen en systemen al niet lekker lopen, hoe betrek en ontwikkel je dan de medewerkers en de organisatie?

HR-technologie om betrokkenheid en ontwikkeling te vergroten

Vanaf hun indiensttreding wil je dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Via kennis en ervaring tijdens het werk, maar ook via formele en informele training, coaching en begeleiding. Die ontwikkeling wil je stimuleren, vergroten, maar ook kunnen meten en volgen. Managers willen weten welke medewerkers het best presteren; medewerkers willen weten hoe ze zich kunnen ontwikkelen. Met moderne HR-technologie kunnen jouw mensen altijd tot actie overgaan, want ze hebben overal moeiteloos toegang tot hun gegevens en processen. Deze processen moeten makkelijk te configureren en aan te passen zijn, zodat het jou werk uit handen neemt.

Altijd en overal actueel inzicht

Goed advies en de daarop gebaseerde beslissingen vragen om inzicht. Dat krijg je alleen efficiënt voor elkaar als alle gegevens in één systeem beschikbaar zijn, waardoor je ook alle actuele informatie hebt. Vervolgens wil je de informatie altijd en overal kunnen gebruiken, ook om direct dieper te graven met realtime rapporten en analyses. Op basis hiervan kun je slimmere beslissingen nemen en jouw mensen echt verder helpen. Dat vraagt om toegewijde, moderne technologie voor HR-processen!

Bied je medewerkers een integrale oplossing voor alle HR- en salarisprocessen met HR2day!

Met de software van HR2day…

TBI HR2day

Laat je inspireren door onze fans

tbi

Laat je inspireren door onze fans

“Simpel en overzichtelijk voor alle medewerkers”

HR2day Event Hotels

Laat je inspireren door onze fans

Event Hotels logo

Laat je inspireren door onze fans

“De gebruiksvriendelijkheid van HR2day vergroot de betrokkenheid van managers en medewerkers.”

HR2day Bindic

Laat je inspireren door onze fans

Bindinc

Laat je inspireren door onze fans

“HR2day heeft een heel hoog serviceniveau.”

Previous
Next

Deze functionaliteiten helpen je organisatie succesvol te maken

Automatiseer HR-processen met een paar klikken in slimme workflows, taken en signalen. Een workflow versnelt, geeft slimme aanbevelingen en kan handmatige taken automatiseren. Gebruik onze standaard workflows of creëer je eigen processen. Per workflow is de status van de voortgang inzichtelijk en mee te nemen in rapportages.

workflow-management

Software waar je altijd en op ieder platform mee kunt werken; medewerkers en managers zijn er zo aan gewend dat ze het ook op hun werk verwachten. HR2day biedt een interactief platform waar je ze deze self service biedt. Via de HR2day app (voor iOS en Android) is het platform ook mobiel te bereiken.

Self service mockup
Met Talentmanagement kan HR een stevige bijdrage leveren aan strategische vraagstukken van de business. In HR2day stroomlijn je beoordelingsprocessen, bewaak je de voortgang van bijvoorbeeld opleidingen, leg je competenties vast voor inzicht in sterktes en zwaktes van de organisatie en creëer je projectgroepen op basis van portfolio’s van medewerkers.
Talentmanagement mockup

Deze functionaliteiten helpen je organisatie succesvol te maken​

Meer weten over hoe HR2day helpt om jouw organisatie succesvoller te maken?