HR Business Partner Icon
Betrek en ontwikkel je medewerkers

HR2day voor HR Business Partners

Je wilt ‘jouw’ managers en medewerkers praktisch ondersteunen met hun HR-werkzaamheden. Dan is niets frustrerender dan HR-processen en HR-systemen die niet op elkaar aansluiten en onnodige rompslomp leveren! Als processen en systemen al niet lekker lopen, hoe betrek en ontwikkel je dan de medewerkers en de organisatie?

HR2day HR-Director
HR2day Business Partner

HR-technologie om betrokkenheid en ontwikkeling te vergroten

Vanaf hun indiensttreding wil je dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Via kennis en ervaring tijdens het werk, maar ook via formele en informele training, coaching en begeleiding. Die ontwikkeling wil je stimuleren, vergroten, maar ook kunnen meten en volgen. Managers willen weten welke medewerkers het best presteren; medewerkers willen weten hoe ze zich kunnen ontwikkelen. Met moderne HR-technologie kunnen jouw mensen altijd tot actie overgaan, want ze hebben overal moeiteloos toegang tot hun gegevens en processen. Deze processen moeten makkelijk te configureren en aan te passen zijn, zodat het jou werk uit handen neemt.

Altijd en overal actueel inzicht

Goed advies en de daarop gebaseerde beslissingen vragen om inzicht. Dat krijg je alleen efficiënt voor elkaar als alle gegevens in één systeem beschikbaar zijn, waardoor je ook alle actuele informatie hebt. Vervolgens wil je de informatie altijd en overal kunnen gebruiken, ook om direct dieper te graven met realtime rapporten en analyses. Op basis hiervan kun je slimmere beslissingen nemen en jouw mensen echt verder helpen. Dat vraagt om toegewijde, moderne technologie voor HR-processen!

Background Blur
Background Blur

Bied je medewerkers een integrale oplossing voor alle HR- en salarisprocessen met HR2day!

Simpel en overzichtelijk voor alle medewerkers

TBI Logo Wit

De gebruiksvriendelijkheid van HR2day vergroot de betrokkenheid van managers en medewerkers

Event Hotels Logo Wit

HR2day heeft een heel hoog serviceniveau

Bindic Logo

Complete HR software

HR2day is dé HR- en salarisoplossing voor de werkgever die medewerkers écht centraal stelt. Voor middelgrote tot grote werkgevers, complexe processen en uitdagende HR-werkzaamheden.