HR-software voor HR Business Partners
die medewerkers willen betrekken en ontwikkelen

Je wilt ‘jouw’ managers en medewerkers praktisch ondersteunen met hun HR-werkzaamheden. Dan is niets frustrerender dan HR-processen en HR-systemen die niet op elkaar aansluiten en onnodige rompslomp leveren! Als processen en systemen al niet lekker lopen, hoe betrek en ontwikkel je dan de medewerkers en de organisatie?

HR-technologie om betrokkenheid en ontwikkeling te vergroten

Vanaf hun indiensttreding wil je dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Via kennis en ervaring tijdens het werk, maar ook via formele en informele training, coaching en begeleiding. Die ontwikkeling wil je stimuleren, vergroten, maar ook kunnen meten en volgen. Managers willen weten welke medewerkers het best presteren; medewerkers willen weten hoe ze zich kunnen ontwikkelen. Met moderne HR-technologie kunnen jouw mensen altijd tot actie overgaan, want ze hebben overal moeiteloos toegang tot hun gegevens en processen. Deze processen moeten makkelijk te configureren en aan te passen zijn, zodat het jou werk uit handen neemt.

Altijd en overal actueel inzicht

Goed advies en de daarop gebaseerde beslissingen vragen om inzicht. Dat krijg je alleen efficiënt voor elkaar als alle gegevens in één systeem beschikbaar zijn, waardoor je ook alle actuele informatie hebt. Vervolgens wil je de informatie altijd en overal kunnen gebruiken, ook om direct dieper te graven met realtime rapporten en analyses. Op basis hiervan kun je slimmere beslissingen nemen en jouw mensen echt verder helpen. Dat vraagt om toegewijde, moderne technologie voor HR-processen!

Bied je medewerkers een integrale oplossing voor alle HR- en salarisprocessen met HR2day!

Met de software van HR2day…

TBI HR2day

Laat je inspireren door onze fans

tbi

Laat je inspireren door onze fans

“Simpel en overzichtelijk voor alle medewerkers”

HR2day Event Hotels

Laat je inspireren door onze fans

Event Hotels logo

Laat je inspireren door onze fans

“De gebruiksvriendelijkheid van HR2day vergroot de betrokkenheid van managers en medewerkers.”

HR2day Bindic

Laat je inspireren door onze fans

Bindinc

Laat je inspireren door onze fans

“HR2day heeft een heel hoog serviceniveau.”

Previous slide
Next slide

Complete HR software

Personeelsadministratie

Salarisverwerking

HR Analytics

Workflow management

Self service

Verlof & verzuim

Talentmanagement

Bedrijfs Chatter

Recruitment

Digitaal Ondertekenen

In het digitaal dossier vind je alle gegevens op één plek; niet meer zoeken naar gegevens als noodnummers, opleiding of beschikbaar gestelde hulpmiddelen. Medewerkers kunnen hun gegevens inzien, vastleggen en wijzigen; managers vinden alle gegevens van hun team.

Analytics

Alle mutaties worden eenmalig vastgelegd, goedgekeurd en direct verwerkt; geen verschillen meer tussen de personeels- en salarisverwerking. In één oogopslag zie je de status van verwerkingen. Meer dan 100 cao’s zijn geïntegreerd in de software en het is eenvoudig specifieke regelingen toe te voegen.

Salarisverwerking

Met HR Analytics krijg je realtime inzicht in de data uit het systeem. Graaf dieper in de data met realtime gegenereerde rapporten en verkrijg inzichten die nodig zijn voor slimmere beslissingen. Dashboards geven in één oogopslag inzicht in wat er voor de gebruiker relevant is: voor medewerker, manager of HR.

Analytics

Automatiseer HR-processen met een paar klikken in slimme workflows, taken en signalen. Een workflow versnelt, geeft slimme aanbevelingen en kan handmatige taken automatiseren. Gebruik onze standaard workflows of creëer je eigen processen. Per workflow is de status van de voortgang inzichtelijk en mee te nemen in rapportages.

workflow-management

Software waar je altijd en op ieder platform mee kunt werken; medewerkers en managers zijn er zo aan gewend dat ze het ook op hun werk verwachten. HR2day biedt een interactief platform waar je ze deze self service biedt. Via de HR2day app (voor iOS en Android) is het platform ook mobiel te bereiken.

Self service mockup

Grip op verlof en verzuim is grip op werkdruk en productiviteit. Alle gegevens ervan zijn terug te vinden in het digitale personeelsdossier. HR2day werkt met meer dan 10 verschillende soorten verlof. Onze HR-software ondersteunt je bij de stappen uit de Wet Verbetering Poortwachter, inclusief workflow, taken en documenten.

Verlof en verzuim
Met Talentmanagement kan HR een stevige bijdrage leveren aan strategische vraagstukken van de business. In HR2day stroomlijn je beoordelingsprocessen, bewaak je de voortgang van bijvoorbeeld opleidingen, leg je competenties vast voor inzicht in sterktes en zwaktes van de organisatie en creëer je projectgroepen op basis van portfolio’s van medewerkers.
Talentmanagement mockup

Een krachtig onderdeel van onze built on Salesforce HR software is Chatter: jouw eigen Social Bedrijfscommunity. Stimuleer betrokkenheid en laat medewerkers met elkaar in contact komen en samenwerken op alle bedrijfsniveaus. Deel bestanden en records met groepen en blijf op de hoogte van je belangrijkste projecten, onderwerpen en teams. Zo zorg je ervoor dat je volledige organisatie betrokken is en meedenkt.

bedrijfschat

Heb jij grip op alle uitstaande vacatures, binnengekomende sollicitaties en gesprekken met potentiële kandidaten? Hoe houd je grip op alle werkzaamheden en processen voor je recruitment? Hoe sneller een nieuwe medewerker aan de slag kan, hoe beter voor je organisatie. Met HR2day Recruitment heb je altijd en overzicht in het gehele werving-, selectie- en aannameproces.

HR Recruitment

Digitaal Ondertekenen van HR2day is een veilige en rechtsgeldige functionaliteit. Hiermee kunnen (nieuwe) medewerkers snel en makkelijk een rechtsgeldige digitale handtekening onder documenten zetten zonder het gedoe dat printen, tekenen en scannen met zich meebrengt. Direct via een workflow en meteen opgeslagen in het medewerkerdossier binnen HR2day.

Digitaal ondertekenen

Meer weten over hoe HR2day helpt om jouw organisatie succesvoller te maken?​