IT-managers die
veilig in de cloud willen werken

De organisatie vraagt om betrouwbare IT die medewerkers optimaal ondersteunt. Medewerkers hebben daarbij hoge verwachtingen: ze willen ermee werken zoals ze thuis gewend zijn te werken met apps en software. Tegelijk heb je een beperkt budget, een interne beleid dat eisen stelt en ook de overheid stelt eisen aan betrouwbaarheid en privacy. Met welk platform ga je die uitdaging aan?

Veilig in de cloud

HR2day is ontwikkeld op force.com, een platform-as-a-service oplossing van Salesforce. Force.com is ‘s wereld grootste ontwikkelplatform voor cloud-based applicaties. Voor gebruikers betekent dat een betere beschikbaarheid, performance en beveiliging dan bij andere HR-oplossingen. Uiteraard voldoet HR2day aan alle Europese en Nederlandse wetgeving en richtlijnen met betrekking tot beveiliging en (data-)privacy.

Passend in ieder ICT-landschap

HR2day is een cloud-oplossing. Dat betekent geen installaties van hardware of software en ook geen omkijken naar beheer en onderhoud. Via standaard webservices integreert HR2day naadloos met talloze andere applicaties.

Werk veilig in de cloud met HR2day!

Met de software van HR2day…

HR2day InHolland Hogeschool

Laat je inspireren door onze fans

InHolland

Laat je inspireren door onze fans

“Zeer prettige samenwerking en een unieke projectaanpak”

HR2day Merces

Laat je inspireren door onze fans

logo Merces

Laat je inspireren door onze fans

“HR2day is de modernste, meest intuïtieve HR-oplossing.”

Previous
Next

Deze functionaliteiten helpen je organisatie succesvol te maken

Salarisverwerking

Workflow management

Self service

Alle mutaties worden eenmalig vastgelegd, goedgekeurd en direct verwerkt; geen verschillen meer tussen de personeels- en salarisverwerking. In één oogopslag zie je de status van verwerkingen. Meer dan 100 cao’s zijn geïntegreerd in de software en het is eenvoudig specifieke regelingen toe te voegen.

Salarisverwerking

Automatiseer HR-processen met een paar klikken in slimme workflows, taken en signalen. Een workflow versnelt, geeft slimme aanbevelingen en kan handmatige taken automatiseren. Gebruik onze standaard workflows of creëer je eigen processen. Per workflow is de status van de voortgang inzichtelijk en mee te nemen in rapportages.

workflow-management

Software waar je altijd en op ieder platform mee kunt werken; medewerkers en managers zijn er zo aan gewend dat ze het ook op hun werk verwachten. HR2day biedt een interactief platform waar je ze deze self service biedt. Via de HR2day app (voor iOS en Android) is het platform ook mobiel te bereiken.

Self service mockup

Meer weten over hoe HR2day helpt om jouw organisatie succesvoller te maken?​