HR2day Computer Icon
Werk veilig in de cloud

HR2day voor IT-managers

De organisatie vraagt om betrouwbare IT die medewerkers optimaal ondersteunt. Medewerkers hebben daarbij hoge verwachtingen: ze willen ermee werken zoals ze thuis gewend zijn te werken met apps en software. Tegelijk heb je een beperkt budget, een interne beleid dat eisen stelt en ook de overheid stelt eisen aan betrouwbaarheid en privacy. Met welk platform ga je die uitdaging aan?

HR2day IT Manager Header
HR2day IT Manager

Veilig in de cloud

HR2day is ontwikkeld op force.com, een platform-as-a-service oplossing van Salesforce. Force.com is ‘s wereld grootste ontwikkelplatform voor cloud-based applicaties. Voor gebruikers betekent dat een betere beschikbaarheid, performance en beveiliging dan bij andere HR-oplossingen. Uiteraard voldoet HR2day aan alle Europese en Nederlandse wetgeving en richtlijnen met betrekking tot beveiliging en (data-)privacy.

Passend in ieder ICT-landschap

HR2day is een cloud-oplossing. Dat betekent geen installaties van hardware of software en ook geen omkijken naar beheer en onderhoud. Via standaard webservices integreert HR2day naadloos met talloze andere applicaties.

Background Blur
Background Blur

Werk veilig in de cloud met HR2day!

Zeer prettige samenwerking en een unieke projectaanpak

InHolland Logo

HR2day is de modernste, meest intuïtieve HR-oplossing

Merces Logo Wit

Complete HR software

HR2day is dé HR- en salarisoplossing voor de werkgever die medewerkers écht centraal stelt. Voor middelgrote tot grote werkgevers, complexe processen en uitdagende HR-werkzaamheden.