Waarmee je voorbereid bent op de toekomst

HR2day voor het voortgezet onderwijs

Je wilt blijvend investeren in de kwaliteit van het personeel met professionele HR-ondersteuning. Daarvoor wil je competenties ontwikkelen, doorstroom mobiliseren en bevoegdheden kunnen registreren. Daar is HR2day bij uitstek geschikt voor.

Wolken
HR2day Onderwijs Responsive Header
School
Boek
Shadows Onderwijs Illustration

Met trots werken wij voor:

HR uitdagingen in het voortgezet onderwijs

Voor het voortgezet onderwijs is ‘werk maken van strategisch personeelsbeleid’ een belangrijk thema, evenals een lerende cultuur binnen de organisatie. Thema’s die raken aan terugkerende HR trends als Duurzame Inzetbaarheid en Talentmanagement.

Het werken aan de toekomst hangt nauw samen met de kwaliteit van medewerkers. Daar horen vragen bij als: wat heeft de school nu aan leraren en personeel nodig? En welke mensen en competenties zijn er in de toekomst nodig, over 3 tot 5 jaar? Weet je precies waar welk talent zit en welke (nieuwe) competenties je nodig hebt? En, hoe kunnen we dit monitoren? 

HR2day Voortgezet Onderwijs

Met HR2day kunnen we tijdig bijsturen

Spinoza Logo Wit

Belangrijke functionaliteiten van HR2day voor het onderwijs

HR & Payroll geïntegreerd

Alle gegevens worden eenmalig vastgelegd, goedgekeurd en direct verwerkt. Hierdoor zijn er geen verschillen meer tussen de personeels- en salarisadministratie. HR2day ondersteunt alle  cao’s in het onderwijs, dus ook die van het VO.

Automatiseren met workflows

Automatiseer je HR-processen met een paar klikken in workflows, taken en signaleringen. Je ondersteunt medewerkers en managers optimaal en kan zelf workflows sturen, beheersen, volgen en analyseren.

Talentmanagement

Stimuleer, vergroot en meet de ontwikkeling van je medewerkers. Maak gebruik van Performance Mangement, Competentie Management en Opleidingsmanagement om medewerkers te helpen hun loopbaan vorm te geven.

Verlof en Verzuim

Verlof en verzuim zorgen voor de zwaarste administratieve lastendruk. Met HR2day automatiseer je deze processen, zijn je gegevens altijd actueel en hou je grip op de werkdruk en de productiviteit.

Mobiele App

Check je verlofaanvraag, bekijk je loonstrook en declareer onkosten. Met de HR2day app start je processen zoals je gewend bent met apps te werken. Beschikbaar voor iOS en Android.

Slim koppelen

HR2day is 100% webbased software. Hierdoor kan onze applicatie naadloos aansluiten op andere cloud oplossingen. Ingevoerde gegevens worden veilig en betrouwbaar doorgegeven.

Meer weten over de functionaliteiten?

Meer weten over de voordelen van HR2day voor je onderwijsinstelling?

Gebruiksvriendelijke HR-software voor het onderwijs

Heb jij te maken met complexe processen en uitdagende HR werkzaamheden? HR2day is dé HR- en salarisoplossing voor jouw onderwijsinstelling, HR shared service center of overkoepelend bestuur. Met onze software beschik je over uitgebreide functionaliteiten voor een vlekkeloze personeels- en salaris administratie en modules die jou ondersteunen met strategische uitdagingen op het gebied van Talentmanagement, Duurzame Inzetbaarheid en het behouden van medewerkers.

Background Color Fade
Background Color Fade

Meer weten over de functionaliteiten?

Kennispartners in het onderwijs van HR2day

Qualiant

Qualiant is een administratiekantoor voor het primair en voortgezet onderwijs. De missie van Qualiant is om administratie te veranderen van een noodzakelijk kwaad naar een onmisbaar instrument voor het sturen van de onderwijsorganisatie. Dit doet de organisatie door besturen te ontzorgen op het gebied van financiële- personeels- en salarisadministratie om hen vervolgens te voorzien van volledige, betrouwbare en actuele management- en sturingsinformatie in diverse dashboards.