Altijd verzekerd van een
veilig en betrouwbaar systeem

HR2day is ontwikkeld op een van de meest veilige cloud-platforms ter wereld: Salesforce. Onze software voldoet aan NEN-ISO 27001, is ISAE 3402 Type 2 gecertificeerd en voldoet aan de AVG/GDPR (na ondertekening van onze verwerkersovereenkomst).
HR2day beveiliging

Beveiliging
datacentra

De beveiliging van onze datacentra voldoet wereldwijd aan de strengste beveiligingseisen. Deze centra worden zeer regelmatig aan interne en externe veiligheidsaudits onderworpen. Ook zijn deze beveiligingsmaatregelen door onafhankelijke auditors voorzien van ISO 27001 en ISAE3402 type-2 verklaringen.

HR2day privacy

Alleen jij kunt bij je eigen gegevens

Medewerkers van Salesforce of HR2day hebben geen toegang tot de persoonsgegevens van onze klanten. Klanten kunnen de medewerkers van onze servicedesk tijdelijk inzage verlenen, zodat we ze kunnen ondersteunen.

HR2day thumbs up

Neem ook zelf maatregelen

Naast onze eigen maatregelen moedigen we klanten aan om ook maatregelen te treffen. Daarom bieden we extra beveiligingsmogelijkheden aan die je zelf kunt inrichten. Denk aan een wachtwoordbeleid, IP-bereiken instellen of gebruikers opleiden over phishing.

Brochure Algemeen - Mockup HR2day

Weten wat HR2day voor jouw organisatie en HR kan betekenen?