Beveiliging

HR2day is ontwikkeld op een van de meest veilige cloud-platformen ter wereld: Salesforce. De ontwikkeling en terbeschikkingstelling van HR2day voldoet aan NEN-ISO 27001, is ISAE 3402 Type 2 gecertificeerd en voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare verwerking.

Alleen jij kunt je eigen gegevens verwerken

Medewerkers van Salesforce of HR2day hebben geen toegang tot de persoonsgegevens van onze klanten. Wel kunnen onze klanten (tijdelijk) inzage verlenen aan medewerkers van onze Servicedesk, zodat we ze tijdelijk kunnen ondersteunen. De beveiliging van onze datacentra voldoet wereldwijd aan de strengste beveiligingseisen. Deze centra worden zeer regelmatig aan interne en externe veiligheidsaudits onderworpen. Ook zijn deze beveiligingsmaatregelen door onafhankelijke auditors voorzien van ISO 27001 en ISAE3402 type-2 verklaringen. Zo weet je zeker dat geen enkele onbevoegde toegang heeft tot jouw persoonsgegevens.

servicedesk-hr2day

Verwerking met HR2day voldoet aan de AVG

Vanaf 25 mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht en geldt in de gehele Europese Unie dezelfde privacywetgeving. Vanaf het moment dat je onze Verwerkersovereenkomst ondertekent, voldoet ook jouw verwerking met HR2day aan de AVG. Meer informatie over de AVG vind je in onze Whitepaper.

Neem ook zelf maatregelen

HR2day doet er alles aan om het gebruik van onze diensten veiliger te maken. Maar de techniek blijft zich ontwikkelen, dus moedigen we je aan ook zelf maatregelen te treffen. Daarom bieden we extra beveiligingsmogelijkheden aan die je zelf kunt inrichten. Denk aan een wachtwoordbeleid, IP-bereiken instellen of gebruikers opleiden over phishing. Je leest er meer over in dit blog: Best Practices voor beveiliging.