HR2day Tie Icon
Optimaal hybride werken

HR2day voor medewerkers en managers

Je telefoon staat vol met allerlei apps die het leven in de privésfeer makkelijker maken. Dan wil je ook je carrière kunnen plannen alsof het een route in Google Maps is. Of met een paar swipes een team samenstellen, de presentatie van een collega liken of een livestream terugkijken. Heb je op het werk dezelfde snelle en intuïtieve mogelijkheden?

HR2day Medewerkers & Managers Header

Een interactief platform

Op je werk dezelfde mogelijkheden als thuis klinkt wellicht als toekomstmuziek. Het is echter al mogelijk: een interactief platform, waar je alles over je dienstverband, persoonlijke en zakelijke gegevens kunt vinden en bijhouden. In een Employee Interaction Center stel je snel vragen aan collega’s, deel je kennis, start je aanvragen of declaraties en zie je in één oogopslag wat de status daarvan is.

Ben je manager, dan heb je in een Manager Interaction Center ook inzicht in alle aanvragen en declaraties van je team. Geen gezoek meer in diverse systemen of lijstjes en geen onnodig administratief werk meer. Je hebt het overzicht dat je nodig hebt en kunt probleemloos bijsturen.

Al deze functionaliteiten kun je zowel op je computer als in de HR2day app bereiken. Self-service en interactie altijd en overal bij de hand.

Background Blur
Background Blur

Werken met de mogelijkheden van thuis met HR2day!

Dit is echt HR nieuwe stijl

Bibliotheek Midden Brabant Logo Wit

HR2day maakt ons werk zo veel overzichtelijker en efficiënter

Eurofiber Logo WIt

Complete HR software

HR2day is dé HR- en salarisoplossing voor de werkgever die medewerkers écht centraal stelt. Voor middelgrote tot grote werkgevers, complexe processen en uitdagende HR-werkzaamheden.

Brochure Mockup

Meer weten over hoe HR2day helpt om jouw organisatie sucessvoller te maken