Mogelijkheden voor professionalisering en digitalisering van HR

HR2day voor het MBO

In de huidige tijd waar het lerarentekort een grote maatschappelijke uitdaging vormt, is de rol van HR in het MBO belangrijker dan ooit. En dat doe je met gemotiveerde en betrokken medewerkers. HR2day biedt jouw organisatie dé HR en salaris software om medewerkers en shopmanagers optimaal van dienst te zijn.

Wolken
HR2day Onderwijs Responsive Header
School
Boek
Shadows Onderwijs Illustration

Met trots werken wij voor:

HR uitdagingen voor het MBO

Het onderwijs is in een constante staat van verandering. Enerzijds door maatschappelijke ontwikkelingen, anderzijds door technologische versnelling en digitalisering. Het vinden van de juiste balans tussen het werken aan de toekomst van je onderwijsinstelling én genoeg aandacht besteden aan dagelijkse HR-werkzaamheden, is uitdagend.

Daarbij is niets frustrerender dan processen die niet soepel lopen, een hoge administratieve lastendruk  en systemen die onvoldoende inzicht bieden. 

HR2day MBO

We kunnen ons mede door HR2day blijven ontwikkelen

SAAM Logo

Belangrijkste functionaliteiten van HR2day voor het onderwijs

Personeelsadministratie

Alle relevante gegevens, informatie, kennis en transacties op het gebied van HR liggen vast in het digitaal dossier. Medewerkers en managers kunnen dit inzien en zelf  wijzigen. Invoer door de bron zorgt voor een efficiënt HR proces waardoor de administratieve lastendruk bij HR wordt teruggedrongen.

Geïntegreerde Salarisverwerking

Naast de cao voor het MBO, ondersteunt HR2day  ook alle andere onderwijs cao’s. Voor de salarisverwerking worden mutaties eenmalig vastgelegd of via een workflow goedgekeurd en direct verwerkt. Daardoor zijn er geen verschillen meer tussen gegevens in de personeels- en de salarisadministratie.

Talentmanagement

Stimuleer, vergroot en meet de ontwikkeling van je medewerkers. Maak gebruik van Performance Mangement, Competentie Management en Opleidingsmanagement om medewerkers te helpen hun loopbaan vorm te geven.

HR Analytics

Met HR Analytics in HR2day krijgt iedereen het realtime inzicht dat nodig is. De dashboards geven in één oogopslag inzicht in wat er voor de gebruiker relevant is: medewerker, manager of HR. Gebruik de standaard dashboards of bouw ze zelf.

Automatiseren met workflows

Met Workflowmanagement automatiseer je HR-processen met een paar klikken in workflows, taken en signalen. Je ondersteunt medewerkers en managers optimaal en kan zelf workflows sturen, beheersen, volgen en analyseren.

ESS & MSS

HR2day biedt een interactief platform met uitgebreide Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS) functionaliteit die medewerkers en managers ondersteunt met werkstromen, goedkeuringen, taken en signalen.

Meer weten over de functionaliteiten?

Meer weten over de voordelen van HR2day voor je onderwijsinstelling?

Ook handig: de HR2day app

Via de HR2day app kunnen medewerkers en managers ook via hun mobiel processen starten of inzicht krijgen in de voortgang en status van HR processen. Voor medewerkers handig om bijvoorbeeld de loonstrook te raadplegen of een declaratie in te dienen. Voor managers is het daarnaast mogelijk om workflows goed te keuren, inzicht te krijgen in verzuim, de voortgang van beoordelingsrondes te monitoren en dashboards te raadplegen voor de meest actuele inzichten. De HR2day app is beschikbaar voor iOS en Android.

Background Color Fade
Background Color Fade

Meer weten over de functionaliteiten?