Creëer positieve klantervaringen
Retail

HR2day voor de retail

In de retail draait het om het creëren van positieve klantervaringen. En dat doe je met gemotiveerde en betrokken medewerkers. HR2day biedt jouw organisatie dé HR en salaris software om medewerkers en shopmanagers optimaal van dienst te zijn.

Clouds Retail
Header Retail Responsive
HR2day Retail Header
HR2day Shopping Cart
HR2day Retail Shadows

Met trots werken wij voor:

Background Color Fade
Background Color Fade

Meer weten over de functionaliteiten?

Het HR platform voor de retail

De retail markt is afgelopen jaren radicaal veranderd. Succesvolle winkels en merken weten een goede balans te vinden tussen online en offline verkoop. Zij bieden een 360 graden ervaring waarin de verschillende contactmomenten dezelfde merkbeleving uitstralen. Medewerkers spelen daarin een belangrijke rol. Retail is dus ook (nog steeds) mensenwerk. En vooral daar zal de uitdaging de komende jaren groot blijven. Hoe vind je de juiste mensen, hoe zorg je voor de juiste betrokkenheid en hoe houd je ze binnen?

De employee experience is dan ook minstens zo belangrijk als de customer experience. De employee experience is een optelsom van alle ervaringen die een medewerker opdoet in de organisatie, van binnenkomst tot vertrek. Daarin speelt het HR platform van HR2day een belangrijke rol. Medewerkers worden optimaal ondersteund bij hun HR processen. Intuïtief en vanaf elk apparaat.

Voordelen van HR2day software

Built on Salesforce

Flexibel en dynamische software

HR2day is een 100% cloud-applicatie die ontwikkeld is op het toonaangevende platform van Salesforce. Je hoeft geen software te installeren, onze applicatie is altijd en overal beschikbaar.

Download de brochure

Jij staat centraal

HR2day kent jouw HR-uitdagingen

Met kennis en kunde zorgen we ervoor dat jij onze HR-software snel en binnen budget in gebruik kunt nemen. Onze betrokken klantenservice staat altijd voor je klaar.

Download de brochure

Gericht op Self Service

HR-informatie zoals jij dat wilt

Met Selfservice bied je medewerkers en managers waardevolle HR-processen aan die de betrokkenheid verhogen.

Download de brochure

Snel schakelen

Transparante HR processen

Met een paar klikken hebben jij en je medewerker inzicht in HR-zaken. Iedereen kan altijd overal bij, terwijl de kwaliteit van de administratie gegarandeerd hoog blijft.

Download de brochure
Software Oplossingen
Gloed

“BALR. breidt Salesforce platform verder uit met keuze voor HR2day”

BALR Logo

In onze brochure ontdek je wat HR2day voor jouw organisatie en HR kan betekenen!

Brochure Mockup