HR2day voor de retail:
De juiste medewerkers aan boord voor een optimale customer experience

In de retail draait het om het creëren van positieve klantervaringen. En dat doe je met gemotiveerde en betrokken medewerkers. HR2day biedt jouw organisatie dé HR en salaris software om medewerkers en shopmanagers optimaal van dienst te zijn.

Zij gebruiken al HR2day!

Het HR platform voor de retail

De retail markt is afgelopen jaren radicaal veranderd. Succesvolle winkels en merken weten een goede balans te vinden tussen online en offline verkoop. Zij bieden een 360 graden ervaring waarin de verschillende contactmomenten dezelfde merkbeleving uitstralen. Medewerkers spelen daarin een belangrijke rol. Retail is dus ook (nog steeds) mensenwerk. En vooral daar zal de uitdaging de komende jaren groot blijven. Hoe vind je de juiste mensen, hoe zorg je voor de juiste betrokkenheid en hoe houd je ze binnen?

 

De employee experience is dan ook minstens zo belangrijk als de customer experience. De employee experience is een optelsom van alle ervaringen die een medewerker opdoet in de organisatie, van binnenkomst tot vertrek. Daarin speelt het HR platform van HR2day een belangrijke rol. Medewerkers worden optimaal ondersteund bij hun HR processen. Intuïtief en vanaf elk apparaat.

 

HR2day biedt je:

Voordelen van HR2day software

Schaalbaar en dynamisch systeem

Zelf bepalen welke functionaliteit je nodig hebt, modules aan- en uitzetten, toevoegen van entiteiten of vestigingen. HR2day beweegt mee met de dynamiek van jouw organisatie.


Alle informatie centraal en gericht op self service

Eén plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten. En realtime inzicht met actuele gegevens. En dat ook allemaal via je smartphone.

Gebouwd op het Salesforce platform

Ontwikkeld op het meest innovatieve platform ter wereld, Force.com. Een platform dat uitgebreide expertise heeft specifiek voor de Retail. Die mogelijkheden komen binnen handbereik.

Lena Olivier
Regional Retail Vice President Salesforce

“Omnichannel gaat over marketing, service, sales, je interne organisatie én je medewerkers in de retail. Als je deze vakgebieden kunt samenbrengen op één platform en jouw mensen als één stem kunt laten spreken, dan denk ik dat je een heel mooie personalisatie kunt bereiken.”

Een compleet HR-systeem

HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?

Standaard Integraties

HR2day heeft standaard integraties met o.a.

HR2day partners

Integratiemogelijkheden

Door de meest moderne en flexibele koppelmethodieken kan HR2day eenvoudig integreren met andere software oplossingen die worden gebruikt binnen organisaties. Dit voorkomt dubbele invoer en fouten.