HR2day Crown Icon
Maak jouw organisatie succesvol

HR-software voor HR-directeuren

Het vormgeven van de toekomst van de organisatie is je kerntaak. Tegelijk kom je er onvoldoende aan toe; de dagelijkse operatie vraagt veel tijd van je. Je bent niet de enige. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de HR-directeuren onvoldoende tijd heeft voor strategische werkzaamheden, voor bouwstenen als organisatiecultuur, HR-processen en HR-technologie. Hoe maak je dan de organisatie succesvol?

HR2day HR-Director
HR2day Medewerkersbetrokkenheid

Betrek medewerkers en creëer betrokkenheid

Succesvolle organisaties betrekken hun medewerkers en houden ze betrokken. In plaats van passief gegevens te ontvangen, willen medewerkers actief hun werk vormgeven. Ze willen een duidelijk ontwikkeltraject. Dat gaat verder dan een (half)jaarlijkse beoordeling, een scholingsbudget en cursusaanbod. Medewerkers willen zien welke competenties voor interne vacatures gevraagd worden en met welke activiteiten en cursussen ze die competenties verder kunnen ontwikkelen. En los daarvan willen ze hun eigen portfolio samenstellen en met de organisatie delen. Kun je ze dit nu al bieden?

Waardevolle HR-processen, ondersteund met moderne technologie

Niets is frustrerender voor je werk dan HR-processen die niet op elkaar aansluiten en onvoldoende inzicht bieden. Je wilt juist de organisatie faciliteren met processen die waarde toevoegen, een begrijpelijke en persoonlijke dienstverlening. De organisatie dusdanig faciliteren dat iedere betrokkene via self-service eenvoudig inzicht krijgt in rapporten en analyses. Dat betekent wel dat de processen goed configureerbaar en aanpasbaar moeten zijn, zodat ze met de organisatie kunnen meegroeien. Dat vraagt om toegewijde, moderne technologie voor je HR-processen!

Background Blur
Background Blur

Bied je medewerkers een oplossing voor alle HR- en salarisprocessen.

HR2day heeft een prettige look & feel en werkt intuïtief.

KRO NCRV Logo Wit

Met HR2day bieden we meer toegevoegde waarde

Wit Logo Fontys

Met HR2day hebben we veel meer inzicht

Frimex Logo Wit

Complete HR software

HR2day is dé HR- en salarisoplossing voor de werkgever die medewerkers écht centraal stelt. Voor middelgrote tot grote werkgevers, complexe processen en uitdagende HR-werkzaamheden.

Brochure Mockup

Meer weten over hoe HR2day helpt om jouw organisatie sucessvoller te maken