Oplossingen voor jouw strategische HR-thema’s

HR2day voor het hoger onderwijs

In de huidige tijd waar het lerarentekort een grote maatschappelijke uitdaging vormt, is de rol van HR in het HBO belangrijker dan ooit. En dat doe je met gemotiveerde en betrokken medewerkers. HR2day biedt jouw organisatie dé HR en salaris software om medewerkers en shopmanagers optimaal van dienst te zijn.

Wolken
HR2day Onderwijs Responsive Header
School
Boek
Shadows Onderwijs Illustration

Met trots werken wij voor:

Uitdagingen voor HR binnen het hoger onderwijs

Voor steeds meer onderwijsinstellingen is het ondersteunen van medewerkers gedurende alle stappen van de medewerker lifecycle prioriteit geworden. Het creëren van de juiste randvoorwaarden hiervoor vraagt om een flexibele HR applicatie die oplossingen en ondersteuning biedt op het gebied van talentmanagement, duurzame inzetbaarheid en arbeidsflexibilisering.

Wij zijn er van overtuigd dat betrokken medewerkers productiever zijn en meer bijdragen aan het succes van een onderwijs organisatie. In onze HR software stellen wij daarom de (door)ontwikkeling van medewerkers centraal. 

HR2day Primair Onderwijs

Eén integraal systeem

HR2day is ontwikkeld voor en door eindgebruikers met gebruiksvriendelijkheid en efficiency als uitgangspunt. Het is één systeem voor HR & Payroll, met één bron van waarheid. Alle functionaliteiten, inclusief selfservice voor medewerkers en managers en rapportages, maken gebruik van deze centrale bron conform de eenduidige organisatie- en autorisatiestructuur.

We kennen geen “modules” die op basis van andere technologie, database en autorisatiestructuur werken. Doordat we één integraal systeem hebben zijn er geen verschillen tussen gegevens in de personeels- en de salarisadministratie. Alles wordt op één centrale plek vastgelegd en is realtime beschikbaar.

Focus op onderwijs

HR2day wordt al jaren succesvol gebruikt binnen alle geledingen van het onderwijs. Hierdoor hebben wij best practices ontwikkeld die bijdragen aan efficiënte werkprocessen. We nemen deze kennis en kunde dan ook mee tijdens de implementatie. Onze software ondersteunt naast alle relevante wet- en regelgeving, uiteraard de cao’s VO, MBO en HBO en daarnaast nog circa 100 andere cao’s.

Hierdoor is het mogelijk om andere bedrijven en/of stichtingen onder te brengen in ons systeem. Eigen arbeidsvoorwaarden inregelen? Ook geen probleem! HR2day wisselt automatisch gegevens uit met alle relevante externe instanties, zoals o.a. ABP, UWV, Belastingdienst, Arbodienst, MBO Raad, Vereniging Hogeschool, VO Raad en DUO.

Zeer prettige samenwerking en een unieke, efficiënte projectaanpak

InHolland Logo

Met HR2day bieden we meer toegevoegde waarde

Wit Logo Fontys

Belangrijkste functionaliteiten van HR2day voor het hoger onderwijs

Talentmanagement

Stimuleer, vergroot en meet de ontwikkeling van je medewerkers. Maak gebruik van Performance Management, Competentie Management en Opleidingsmanagement om medewerkers te helpen hun loopbaan vorm te geven.

Workflowmanagement

Met Workflowmanagement automatiseer je HR-processen met een paar klikken in workflows, taken en signalen. Je ondersteunt medewerkers en managers optimaal en kan zelf workflows sturen, beheersen, volgen en analyseren.

ESS & MSS

HR2day biedt een interactief platform met uitgebreide Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS) functionaliteit die medewerkers en managers ondersteunt met werkstromen, goedkeuringen, taken en signaleringen.

Personeelsadministratie

Alle relevante gegevens, informatie, kennis en transacties op het gebied van HR liggen vast in het digitaal dossier. Medewerkers en managers kunnen dit inzien en zelf  wijzigen. Invoer door de bron zorgt voor een efficiënt HR proces en beperkt de kans op fouten.

Geïntegreerde Salarisverwerking

Voor de salarisverwerking wordt iedere mutatie eenmalig vastgelegd of via een workflow goedgekeurd en direct verwerkt. Daardoor zijn er geen verschillen meer tussen gegevens in de personeels- en de salarisadministratie.

HR Analytics

Met HR Analytics in HR2day krijgt iedereen het realtime inzicht dat nodig is. De dashboards geven in één oogopslag inzicht in wat er voor de gebruiker relevant is: medewerker, manager of HR. Gebruik de standaard dashboards of bouw ze zelf.

Meer weten over de functionaliteiten?

Meer weten over de voordelen van HR2day voor je onderwijsinstelling?

Innovatieve HR-software voor het onderwijs gebouwd op Salesforce

HR2day is gebouwd op Salesforce.com, het meest vooraanstaande cloud platform ter wereld. Omdat tehnologische ontwikkelingen steeds sneller gaan, biedt dit platform enorme voordelen en kansen. Innovaties worden op veel bredere schaal uitgevoerd wat ervoor zorgt dat HR2day voorop kan lopen in de markt. En daarmee kan helpen om de ambities jouw onderwijsinstelling waar te maken.

Background Color Fade
Background Color Fade

Meer weten over de functionaliteiten?