Verlof En Verzuim Icoon
Verlof & verzuim:

Grip op verlof en verzuim is grip op werkdruk en productiviteit

Verlof En Verzuim Mockup
Verlof En Verzuim Mockup
HR2day Verlof En Verzuim Gradient

Verlof en verzuim

Twee van de meest gebruikte HR-processen gaan over verlof en verzuim. Managers willen weten wie wanneer op vakantie gaat, de verlofregistratie bijhouden, en welke gevolgen het verlof heeft voor de werkdruk in het team. Je hoopt van niet, maar medewerkers worden soms toch (langdurig) ziek of raken arbeidsongeschikt. Natuurlijk ondersteunt HR2day je daarbij met de noodzakelijke stappen uit de Wet Verbetering Poortwachter, inclusief taken en documenten. Met onze HR software, inclusief verlofregistratie, hou je grip op verlof en verzuim en zo grip op de werkdruk en productiviteit.

Verlof

Alle gegevens van de verlofregistratie en -administratie zijn terug te vinden in het digitale personeelsdossier. In één oogopslag zie je wanneer welke medewerkers wel of niet aanwezig zijn. De verlofregistratie van HR2day kan met meer dan tien verschillende soorten verlof werken, waaronder tijd-voor-tijd. Door de integratie met de salarismodule is bijkopen of laten uitbetalen van vakantiedagen eenvoudig te regelen.

Medewerker, manager en administrateur zien altijd in één oogopslag de meest actuele verlof-informatie. Verlofregistratie is al net zo makkelijk: medewerkers vragen met één druk op de knop verlof aan en managers kunnen dit altijd direct en overal goed- of afkeuren.

Verzuim

Medewerkers worden onverhoopt en onverwacht ziek of raken (deels) arbeidsongeschikt. Als werkgever en vanuit HR wil je continu inzicht en grip op het verzuimproces. We bieden je een makkelijke verzuimadministratie en ondersteunen je bij de stappen uit de Wet Verbetering Poortwachter, inclusief taken en documenten. Door geïntegreerde verzuimstatistieken en -rapportages kun je tijdig bijsturen.
Na een ziekmelding worden automatisch workflows voor de processen uit de Wet Verbetering Poortwachter (WvP) gestart. Je bepaalt zelf wie welke taken krijgt toegekend. HR2day wisselt verzuimdata uit met alle leidende arbodiensten via moderne webservices.
HR2day Background fade Oplossingen

Meer weten over de functionaliteiten?

Self Service Icon Verlof En Verzuim

Alle informatie centraal en gericht op self-service

Eén plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten. En realtime inzicht met actuele gegevens. Alles in huis voor interactie.

Payroll Experts Icon HR2day

Gebouwd door HR- en payroll-experts

Software gebouwd vanuit onze inhoudelijke expertise. Optimaal ontwikkeld voor je HR- en payroll-processen. En we denken met je mee bij procesoptimalisatie.

Dynamische Organisaties Icon HR2day

Beweegt mee met dynamische organisaties

Zelf bepalen welke functionaliteit je nodig hebt, modules aan- en uitzetten zonder extra kosten of implementatierondes. Gebouwd op force.com voor een hoge ontwikkelsnelheid.

Bindic Logo

“Bindinc startte bij het gebruik van HR2day met eHR-, verzuim- en verlof-functionaliteiten. De gang van zaken tijdens de implementatie bevestigde ons positieve gevoel over HR2day. De organisatie denkt met je mee, niet alleen op het gebied van automatisering, maar voor de hele HR-organisatie. Het serviceniveau ligt hoog.”

Sandra Montagne, Hoofd P&O van Bindinc

Functionaliteiten HR-software

Personeelsadministratie

Personeelsadministratie

Alle gegevens in één centrale database, voor HR, managers en medewerkers

Self Service

Self service

Software waar medewerkers en managers overal en altijd mee kunnen werken

Salarisverwerking

Salarisverwerking

Eén bron van mutaties en direct inzicht in de status van verwerkingen

Verlof En Verzuim

Verlof & Verzuim

Overzicht van verlof en verzuim, inclusief ondersteuning bij stappen wet verbetering

HR Analytics

HR Analytics

Met dashboards realtime inzicht in data voor slimmere beslissingen

Talentenmanagement

Talentmanagement

Ontwikkeling van medewerkers stimuleren, vergroten, meten en volgen

Workflow Management

Workflow management

Met een paar klikken geautomatiseerde HR-processen en inzicht in voortgang

Meer weten over de functionaliteiten?

Weten wat HR2day voor jouw organisatie en HR kan betekenen?

Met trots werken wij voor: