HR-software voor PSA-medewerkers
die zorgeloos willen administreren

Gegevens die je meer dan eens moet invoeren, omdat de systemen die je gebruikt, niet goed zijn gekoppeld. Of voortdurend bezig met het samenvoegen van informatie van verschillende kanten, om aanvragen van medewerkers en leidinggevenden compleet te maken. Hoe kun je dan zorgeloos administreren?

Een oplossing voor alle HR- en salarisprocessen

Zorgeloos administreren begint bij één bronsysteem, waar gegevens eenmalig worden ingevoerd. Alle processen en systemen werken vanuit dezelfde bron, waardoor er nooit sprake is van verschillen. Het zorgt ervoor dat alle processen van de meest actuele gegevens gebruik maken. Dat verkleint de kans op fouten en verhoogt de kwaliteit van de administratie. Efficiënte, geautomatiseerde workflows dragen daar bovenop bij aan de kwaliteit. Medewerkers en managers kunnen zelf processen starten en goedkeuren.

Inzicht in alle informatie op ieder moment

Informatie moet altijd en overal toegankelijk zijn, zodat je in één oogopslag inzicht in je organisatie en medewerkers hebt. En zodat je dieper kunt graven in realtime informatie om er slimmere beslissingen op te baseren. Dashboard en rapporten volgen de autorisatiestructuur van je organisatie, waardoor ze makkelijk deelbaar zijn voor alleen geautoriseerde personen. Iedereen beschikt altijd over de juiste en relevante inzichten.

Administreer zorgeloos met HR2day!

Met de software van HR2day…

CB HR2day

Laat je inspireren door onze fans

CB logo

Laat je inspireren door onze fans

“Met HR2day maakten we onze HR-processen transparant”

HR2day Amnesty International

Laat je inspireren door onze fans

Amnesty International logo

Laat je inspireren door onze fans

“We kunnen onze belangrijke HR-processen efficiënt en gebruiksvriendelijk ondersteunen”

Spinoza HR2day

Laat je inspireren door onze fans

Spinoza logo

Laat je inspireren door onze fans

“Door HR2day kunnen we tijdig bijsturen”

mta klantverhaal HR2day

Laat je inspireren door onze fans

MTSA Techpower logo

Laat je inspireren door onze fans

“Salarisverwerking is niet meer ingewikkeld en tijdrovend”

HR2day KRO NCRV

Laat je inspireren door onze fans

Logo KRO NCRV

Laat je inspireren door onze fans

“HR2day heeft een prettige look & feel en werkt intuïtief”

Previous
Next

Deze functionaliteiten helpen je organisatie succesvol te maken

Personeelsadministratie

Salarisverwerking

Verlof & verzuim

In het digitaal dossier vind je alle gegevens op één plek; niet meer zoeken naar gegevens als noodnummers, opleiding of beschikbaar gestelde hulpmiddelen. Medewerkers kunnen hun gegevens inzien, vastleggen en wijzigen; managers vinden alle gegevens van hun team.

Personeelsadministratie header

Alle mutaties worden eenmalig vastgelegd, goedgekeurd en direct verwerkt; geen verschillen meer tussen de personeels- en salarisverwerking. In één oogopslag zie je de status van verwerkingen. Meer dan 100 cao’s zijn geïntegreerd in de software en het is eenvoudig specifieke regelingen toe te voegen.

Salarisverwerking

Grip op verlof en verzuim is grip op werkdruk en productiviteit. Alle gegevens ervan zijn terug te vinden in het digitale personeelsdossier. HR2day werkt met meer dan 10 verschillende soorten verlof. Onze HR-software ondersteunt je bij de stappen uit de Wet Verbetering Poortwachter, inclusief workflow, taken en documenten.

Verlof en verzuim

Meer weten over hoe HR2day helpt om jouw organisatie succesvoller te maken?​