HR2day Cash Icon
Voor een zorgeloze administratie

HR2day voor PSA-medewerkers

Gegevens die je meer dan eens moet invoeren, omdat de systemen die je gebruikt, niet goed zijn gekoppeld. Of voortdurend bezig met het samenvoegen van informatie van verschillende kanten, om aanvragen van medewerkers en leidinggevenden compleet te maken. Hoe kun je dan zorgeloos administreren?

HR2day PSA Medewerkers Header
HR2day PSA Medewerker

Een oplossing voor alle HR- en salarisprocessen

Zorgeloos administreren begint bij één bronsysteem, waar gegevens eenmalig worden ingevoerd. Alle processen en systemen werken vanuit dezelfde bron, waardoor er nooit sprake is van verschillen. Het zorgt ervoor dat alle processen van de meest actuele gegevens gebruik maken. Dat verkleint de kans op fouten en verhoogt de kwaliteit van de administratie. Efficiënte, geautomatiseerde workflows dragen daar bovenop bij aan de kwaliteit. Medewerkers en managers kunnen zelf processen starten en goedkeuren.

Inzicht in alle informatie op ieder moment

Informatie moet altijd en overal toegankelijk zijn, zodat je in één oogopslag inzicht in je organisatie en medewerkers hebt. En zodat je dieper kunt graven in realtime informatie om er slimmere beslissingen op te baseren. Dashboard en rapporten volgen de autorisatiestructuur van je organisatie, waardoor ze makkelijk deelbaar zijn voor alleen geautoriseerde personen. Iedereen beschikt altijd over de juiste en relevante inzichten.

Background Blur
Background Blur

Administreer zorgeloos met HR2day!

Met HR2day maakten we onze HR-processen transparant

Logo CB

We kunnen onze belangrijke HR-processen efficiënt en gebruiksvriendelijk ondersteunen

Amnesty International Logo

Door HR2day kunnen we tijdig bijsturen

Spinoza Logo Wit

HR2day heeft een prettige look & feel en werkt intuïtief

VPRO Logo HR2day

Complete HR software

HR2day is dé HR- en salarisoplossing voor de werkgever die medewerkers écht centraal stelt. Voor middelgrote tot grote werkgevers, complexe processen en uitdagende HR-werkzaamheden.

Brochure Mockup

Meer weten over hoe HR2day helpt om jouw organisatie sucessvoller te maken