Self service
HR Software die medewerkers en managers betrekt in het administratieve HR-proces

Self Service
Self Service

Medewerkers en managers zijn tegenwoordig gewend om gebruik te maken van handige apps om zaken zelf te regelen. Een betaling is binnen een halve minuut overgemaakt; een zorgdeclaratie is met een foto uploaden in een app zo gepiept. Self-service is een vanzelfsprekendheid geworden. Dat verwachten mensen ook op hun werk: software die het leven makkelijker maakt en die je altijd en overal ondersteunt. 

HR2day biedt een interactief platform met uitgebreide Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service(MSS) functionaliteit die medewerkers en managers ondersteunt met werkstromen, goedkeuringen, taken en signalen. Via de HR2day app – beschikbaar voor iOS en Android – kunnen medewerkers en managers ook via hun mobiel processen starten. Met de self-service bied je medewerkers en managers waardevolle HR-processen aan die de betrokkenheid verhogen.

Meer weten over de functionaliteiten?

Employee Self Service

Met Employee Self Service (ESS) vinden medewerkers op één plek alle informatie en kunnen ze relevante acties starten. Het Employee Interaction Center bevat alle informatie en gegevens van de medewerker, van salarisstroken tot verlofsaldo en opleidingen. Met één klik starten ze een actie of aanvraag.

Manager Self Service

Met Manager Self Service (MSS) geef je managers inzicht in alle relevante HR-gegevens van hun medewerkers. In het platform kunnen ze altijd en overal hun administratieve processen uitvoeren. Iedere manager heeft in één oogopslag alle informatie over de medewerkers uit het team bij de hand. Met één klik starten ze acties, keuren ze ingediende aanvragen goed of af, geven ze contractwijzigingen door of bereiden ze een functioneringsgesprek voor.

TBI HR2day

“We willen onze medewerkers mogelijkheden geven transacties zelf uit te voeren, terwijl wij de regie op de kwaliteit en voortgang van processen houden. Met HR2day kunnen managers en medewerkers zelf processen starten en hun gegevens inzien, vanaf elk device en elke locatie.”

Sjoerd Hoogervorst, HR Business Improvement Manager bij TBI

Voordelen van HR2day software

HR2day Schaalbaar dynamisch systeem

Alle informatie centraal en gericht op self-service

Eén plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten. En realtime inzicht met actuele gegevens. Alles in huis voor interactie.
icon alle informatie

Gebouwd door HR- en payroll-experts

Software gebouwd vanuit onze inhoudelijke expertise. Optimaal ontwikkeld voor je HR- en payroll-processen. En we denken met je mee bij procesoptimalisatie.
Icon gebouwd door HR- en payroll-experts

Beweegt mee met dynamische organisaties

Zelf bepalen welke functionaliteit je nodig hebt, modules aan- en uitzetten zonder extra kosten of implementatierondes. Gebouwd op force.com voor een hoge ontwikkelsnelheid.