HR Software van HR2day

Je operationele en strategische HR-werkzaamheden vragen om toegewijde HR-software. HR2day biedt grote en middelgrote organisaties vernieuwende en complete HR-software met alle functionaliteiten om complexe HR-processen te automatiseren.
Manager Self Service (MSS)- een onmisbaar onderdeel van HR2day
HR2day mobile app mockup

Dedicated HR software voor vandaag en morgen

Jouw grote uitdaging van vandaag is werken aan je organisatie van morgen. Onze HR software helpt je bij het ontwikkelen van een toekomstbestendig HR beleid. HR2day is dé HR en salarissoftware voor werkgevers met 250+ werknemers, die te maken hebben met complexe processen en uitdagende HR vraagstukken. Onze HR-software ondersteunt alle HR processen vanuit één centrale database en biedt uitgebreide self service functionaliteiten. Daarnaast groeit de software makkelijk mee met de dynamiek van de organisatie, zonder extra kosten of implementaties.

25% van de Nederlandse onderwijsinstellingen werkt met HR2day

Innovatieve HR software voor de moderne werkgever

HR2day Schaalbaar dynamisch systeem

Built on Salesforce: flexibel en dynamische software

HR2day is een 100% cloudapplicatie die ontwikkeld is op het toonaangevende Cloud platform van Salesforce. Je hoeft dus geen software te installeren, want onze applicatie is altijd en overal op ieder device beschikbaar.

icon alle informatie

Alle informatie centraal en gericht op self service

HR2day is één bronsysteem waarin alle gegevens eenmalig worden vastgelegd. Iedere functionaliteit en ieder proces maakt gebruik van dit unieke brongegeven. Zo verklein je de kans op fouten.

Icon gebouwd door HR- en payroll-experts

Gebouwd door HR- en payroll-experts

Wij bouwen software vanuit onze inhoudelijke expertise. Onze kennis en kunde van het vakgebied zorgt ervoor dat klanten onze HR-software snel en binnen budget in gebruik kunnen nemen. Zonder dure training of intensief implementatietraject.

Complete HR software

Personeelsadministratie

Salarisverwerking

HR Analytics

Workflow management

Self service

Verlof & verzuim

Talentmanagement

Bedrijfs Chatter

Recruitment

Digitaal Ondertekenen

In het digitaal dossier vind je alle gegevens op één plek; niet meer zoeken naar gegevens als noodnummers, opleiding of beschikbaar gestelde hulpmiddelen. Medewerkers kunnen hun gegevens inzien, vastleggen en wijzigen; managers vinden alle gegevens van hun team.

Analytics

Alle mutaties worden eenmalig vastgelegd, goedgekeurd en direct verwerkt; geen verschillen meer tussen de personeels- en salarisverwerking. In één oogopslag zie je de status van verwerkingen. Meer dan 100 cao’s zijn geïntegreerd in de software en het is eenvoudig specifieke regelingen toe te voegen.

Salarisverwerking

Met HR Analytics krijg je realtime inzicht in de data uit het systeem. Graaf dieper in de data met realtime gegenereerde rapporten en verkrijg inzichten die nodig zijn voor slimmere beslissingen. Dashboards geven in één oogopslag inzicht in wat er voor de gebruiker relevant is: voor medewerker, manager of HR.

Analytics

Automatiseer HR-processen met een paar klikken in slimme workflows, taken en signalen. Een workflow versnelt, geeft slimme aanbevelingen en kan handmatige taken automatiseren. Gebruik onze standaard workflows of creëer je eigen processen. Per workflow is de status van de voortgang inzichtelijk en mee te nemen in rapportages.

workflow-management

Software waar je altijd en op ieder platform mee kunt werken; medewerkers en managers zijn er zo aan gewend dat ze het ook op hun werk verwachten. HR2day biedt een interactief platform waar je ze deze self service biedt. Via de HR2day app (voor iOS en Android) is het platform ook mobiel te bereiken.

Self service mockup

Grip op verlof en verzuim is grip op werkdruk en productiviteit. Alle gegevens ervan zijn terug te vinden in het digitale personeelsdossier. HR2day werkt met meer dan 10 verschillende soorten verlof. Onze HR-software ondersteunt je bij de stappen uit de Wet Verbetering Poortwachter, inclusief workflow, taken en documenten.

Verlof en verzuim
Met Talentmanagement kan HR een stevige bijdrage leveren aan strategische vraagstukken van de business. In HR2day stroomlijn je beoordelingsprocessen, bewaak je de voortgang van bijvoorbeeld opleidingen, leg je competenties vast voor inzicht in sterktes en zwaktes van de organisatie en creëer je projectgroepen op basis van portfolio’s van medewerkers.
Talentmanagement mockup

Een krachtig onderdeel van onze built on Salesforce HR software is Chatter: jouw eigen Social Bedrijfscommunity. Stimuleer betrokkenheid en laat medewerkers met elkaar in contact komen en samenwerken op alle bedrijfsniveaus. Deel bestanden en records met groepen en blijf op de hoogte van je belangrijkste projecten, onderwerpen en teams. Zo zorg je ervoor dat je volledige organisatie betrokken is en meedenkt.

Bedrijf chat

Heb jij grip op alle uitstaande vacatures, binnengekomende sollicitaties en gesprekken met potentiële kandidaten? Hoe houd je grip op alle werkzaamheden en processen voor je recruitment? Hoe sneller een nieuwe medewerker aan de slag kan, hoe beter voor je organisatie. Met HR2day Recruitment heb je altijd en overzicht in het gehele werving-, selectie- en aannameproces.

Recruitment kandidaat overzicht

Digitaal Ondertekenen van HR2day is een veilige en rechtsgeldige functionaliteit. Hiermee kunnen (nieuwe) medewerkers snel en makkelijk een rechtsgeldige digitale handtekening onder documenten zetten zonder het gedoe dat printen, tekenen en scannen met zich meebrengt. Direct via een workflow en meteen opgeslagen in het medewerkerdossier binnen HR2day.

Digitaal ondertekenen

Altijd verzekerd van een veilig systeem
met snelle doorontwikkeling

Gebouwd op ‘s werelds #1 ontwikkelplatform

HR2day is gebouwd op force.com, een platform-as-a-service oplossing van Salesforce. Het is ‘s werelds snelste ontwikkelplatform voor cloud-based applicaties. Dat levert een hoge ontwikkelingssnelheid op. Het Salesforce platform biedt tal van innovatieve mogelijkheden die inspelen op de klantbehoefte van vandaag en morgen, door middel van artificial intelligence bijvoorbeeld. En ieder jaar komen daar nieuwe mogelijkheden bij.

Veiligheid verzekerd

Onze software voldoet aan NEN-ISO 27001, is ISAE 3402 Type 2 gecertificeerd en voldoet aan de AVG/GDPR. De beveiliging van onze datacentra voldoet wereldwijd aan de strengste beveiligingseisen. Daarnaast hebben medewerkers van HR2day (en Salesforce.com) geen toegang tot de persoonsgegevens van onze klanten.

Onze missie & visie:

In een wereld waarin HRM en IT voortdurend veranderen, streven wij ernaar om vandaag de HR-software te ontwikkelen voor de uitdagingen van morgen. Bovendien is het onze missie om de software te verrijken met fantastische service, zodat onze klanten fans worden.
De complete HR Brochure mockup

Wij hebben de perfecte HR-software voor jouw organisatie in huis. Meer weten?
Lees dan onze brochure.