Software

HR Software van HR2day

Je operationele en strategische HR-werkzaamheden vragen om toegewijde HR-software. HR2day biedt grote en middelgrote organisaties vernieuwende en complete HR-software met alle functionaliteiten om complexe HR-processen te automatiseren.

HR2day HR-Software Header
HR2day Mobile App
HR2day Background fade Oplossingen

Dedicated HR software voor vandaag en morgen

Jouw grote uitdaging van vandaag is werken aan je organisatie van morgen. Onze HR software helpt je bij het ontwikkelen van een toekomstbestendig HR beleid. HR2day is dé HR en salarissoftware voor werkgevers met 250+ werknemers, die te maken hebben met complexe processen en uitdagende HR vraagstukken. Onze HR-software ondersteunt alle HR processen vanuit één centrale database en biedt uitgebreide self service functionaliteiten. Daarnaast groeit de software makkelijk mee met de dynamiek van de organisatie, zonder extra kosten of implementaties.

Innovatieve HR software voor de moderne werkgever

Gebouwd door HR- en payroll-experts

Vanuit onze inhoudelijke expertise

Wij bouwen software vanuit onze inhoudelijke expertise. Onze kennis en kunde van het vakgebied zorgt ervoor dat klanten onze HR-software snel en binnen budget in gebruik kunnen nemen. Zonder dure training of intensief implementatietraject.

Built on Salesforce

Flexibel en dynamische software

HR2day is een 100% cloud-applicatie die ontwikkeld is op het toonaangevende platform van Salesforce. Je hoeft geen software te installeren, onze applicatie is altijd en overal beschikbaar.

Gericht op Self Service

Alle informatie centraal

Met Selfservice bied je medewerkers en managers waardevolle HR-processen aan die de betrokkenheid verhogen.

Complete HR software

HR2day is dé HR- en salarisoplossing voor de werkgever die medewerkers écht centraal stelt. Voor middelgrote tot grote werkgevers, complexe processen en uitdagende HR-werkzaamheden.

Onze belofte

Altijd verzekerd van een veilig systeem met snelle doorontwikkeling

Gebouwd op ‘s werelds #1 cloudplatform

HR2day is gebouwd op force.com, een platform-as-a-service oplossing van Salesforce. Het is ‘s werelds snelste ontwikkelplatform voor cloud-based applicaties. Dat levert een hoge ontwikkelingssnelheid op. Het Salesforce platform biedt tal van innovatieve mogelijkheden die inspelen op jouw behoeften.

Door en door veilig

Onze software voldoet aan NEN-ISO 27001, is ISAE 3402 Type 2 gecertificeerd en voldoet aan de AVG/GDPR. De beveiliging van onze datacentra voldoet wereldwijd aan de strengste beveiligingseisen. Daarnaast hebben medewerkers van HR2day (en Salesforce.com) geen toegang tot de persoonsgegevens van onze klanten.

Onze missie & visie

In een wereld waarin HRM en IT voortdurend veranderen, streven wij ernaar om vandaag de HR-software te ontwikkelen voor de uitdagingen van morgen. Bovendien is het onze missie om de software te verrijken met fantastische service, zodat onze klanten fans worden.

In onze brochure ontdek je wat HR2day voor jouw organisatie en HR kan betekenen!

Brochure Mockup