Salarisverwerking
Eenvoudig invoeren van mutaties en direct verwerkt voor actueel inzicht

Salarisverwerking
Salarisverwerking

Niets zo vervelend als klachten over de uitbetaling van salaris. Eén dag later een betaling kan bij medewerkers tot onverwachte financiële problemen leiden. Het onderstreept het belang van een juiste en tijdige betaling van het salaris. Medewerkers vragen ook steeds meer om een snelle uitbetaling van declaraties bij het salaris en willen er geen maanden op wachten, omdat doorgevoerde wijzigingen niet eerder beschikbaar zijn.

Voor de salarisverwerking wordt iedere mutatie eenmalig vastgelegd of via een workflow goedgekeurd en direct verwerkt. Daardoor zijn er geen verschillen meer tussen gegevens in de personeels- en de salarisverwerking. Alles wordt op één centrale plek vastgelegd en ook maar één keer ingevoerd. Tot aan het moment van salarisbetalingen is het daardoor mogelijk om wijzigingen aan te brengen. Daarnaast zijn in onze software meer dan 100 cao’s geïntegreerd en het is eenvoudig om specifieke regelingen toe te voegen.

In de salariscockpit zie je in één oogopslag de status van verwerkingen. Welke wijzigingen zitten nog in de workflow? Welke aanpassingen zijn nog niet goedgekeurd? Slimme controlerapporten en overzichtelijke dashboards helpen je daarbij. Door de ingebouwde controles is de kans op fouten minimaal.

Meer weten over de functionaliteiten?

HR2day Golfclub The Dutch

“Door sterke groei ontstond een onoverzichtelijk geheel van spreadsheets met HR-gegevens. Bijhouden kostte me veel tijd en was foutgevoelig. HR2day neemt dat weg. Het werken met de software is prettig en je vindt snel je weg door de intuïtieve opbouw.”

Renée Vink, HR Manager van Golfclub The Dutch

Voordelen van HR2day software

HR2day Schaalbaar dynamisch systeem

Alle informatie centraal en gericht op self-service

Eén plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten. En realtime inzicht met actuele gegevens. Alles in huis voor interactie.
icon alle informatie

Gebouwd door HR- en payroll-experts

Software gebouwd vanuit onze inhoudelijke expertise. Optimaal ontwikkeld voor je HR- en payroll-processen. En we denken met je mee bij procesoptimalisatie.
Icon gebouwd door HR- en payroll-experts

Beweegt mee met dynamische organisaties

Zelf bepalen welke functionaliteit je nodig hebt, modules aan- en uitzetten zonder extra kosten of implementatierondes. Gebouwd op force.com voor een hoge ontwikkelsnelheid.
Brochure Algemeen - Mockup HR2day

Weten wat HR2day voor jouw organisatie en HR kan betekenen?