Recruitment
een optimaal recruitmentproces, altijd en overal inzicht

HR2day recruitment
Recruitment kandidaat overzicht

Focus op nieuwe talenten

Met de recruitment oplossing van HR2day heb je grip op het volledige recruitment proces. Van sollicitatie tot aan je onboarding en alles wat daar tussen zit. Betrek alle rollen binnen je organisatie vanaf de desktop of app voor een volledige digitale afhandeling.  Creëer effectieve werkenbij sites voor een krachtige employer branding en plaats vacatures automatisch door naar al je jobboards en vacaturesites. 

Door automatische doorkoppeling van kandidaatgegevens en documenten na aanname bespaar je tijd en fouten en wordt de nieuwe werknemer gelijk betrokken in het onboardingproces. Hiermee creëer je een warm bad voor nieuwe werknemers en zijn zij sneller ingewerkt en productief.

Zo werk je efficiënt, heb je altijd en overal inzicht en kun je je focussen op het warm verwelkomen van nieuwe talenten

Meer weten over de functionaliteiten?

Video afspelen over HR2day recruitment

Wervingsproces slim beheren

Met HR2day Recruitment kun je veel delen van het wervingsproces automatiseren en beheren. Dat zorgt voor betere resultaten en de juiste kandidaat op de juiste plek.

Kortere doorlooptijden

Verkort de doorlooptijd vanaf de wens voor een nieuwe medewerker tot het moment van aanname. HR2day Recruitment biedt eenvoudige processen en slimme ondersteuning.

Optimale kandidaatervaring

Via HR2day Recruitment kunnen kandidaten solliciteren via alle devices, via hun socials media accounts, dropbox, Google drive en meer. De eerste indruk is meteen goed!

HR2day Bibliotheek Midden-Brabant

“HR2day viel bij de keuze voor HR-software op door het intuïtieve gebruik. Eerst hebben we de verlofregistratie geïntroduceerd en salarisadministratie omgezet, Nu zijn processen ook toegankelijk via workflow management. De workflows zorgen dat aanvragen of wijzigingen direct bij de juiste persoon terecht komen.”

Maaike Pistoor, eerder werkzaam als adviseur P&O bij Bibliotheek Midden-Brabant

Voordelen van HR2day

HR2day Schaalbaar dynamisch systeem

Alle informatie centraal en gericht op self-service

Eén plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten. En realtime inzicht met actuele gegevens. Alles in huis voor interactie.
icon alle informatie

Gebouwd door HR- en payroll-experts

Software gebouwd vanuit onze inhoudelijke expertise. Optimaal ontwikkeld voor je HR- en payroll-processen. En we denken met je mee bij procesoptimalisatie.
Icon gebouwd door HR- en payroll-experts

Beweegt mee met dynamische organisaties

Zelf bepalen welke functionaliteit je nodig hebt, modules aan- en uitzetten zonder extra kosten of implementatierondes. Gebouwd op force.com voor een hoge ontwikkelsnelheid.
HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw organisatie en HR kan betekenen?