Payroll software
Snel en correct uitbetalen, conform wetgeving en de CAO: onze payroll software doet dit met gemak.

Payroll software HR2day mockup
Payroll software HR2day mockup

Onze payroll software zorgt voor een overzichtelijke en eenvoudige salarisadministratie. Deze functionaliteit is onderdeel van de uitgebreide HR software van HR2day. De payroll software van HR2day is afgestemd op wet- en regelgeving, de CAO binnen jouw branche en zorgt dat je de verloning op tijd en correct kunt uitvoeren. Met HR2day houd je salarisverwerking simpel én inzichtelijk.

Payroll software: simpel en inzichtelijk

De HR software van HR2day is uitgebreid en bevat onder andere solide payroll software. Hiermee laat je medewerkers op tijd uitbetalen, conform wet- en regelgeving en de geldende CAO. Het platform van HR2day is toegankelijk voor medewerkers en werkgevers, hiermee creëren we de mogelijkheid tot selfservice en maken een optimale gebruikservaring mogelijk. Gebouwd op het toekomstbestendige Salesforce platform, kun je ervan uitgaan dat je payroll software altijd up-to-date is.

Payroll software in een compleet HR pakket

Naast payroll software, biedt de HR software van HR2day ook tools voor de personeelsadministratie en inzicht in ontwikkeling en groeimogelijkheden voor medewerkers. Kortom: functionaliteiten voor vrijwel alle HR-zaken. Laat medewerkers zelf het bonnetje uploaden dat ze willen declareren door middel van de app, of geef de manager inzicht hoe het team ervoor staat. Met een mobile-first mentaliteit houden we de HR software ook toegankelijk en makkelijk in gebruik voor de medewerker. Met onder andere payroll software, biedt HR2day een compleet softwarepakket aan voor alle HR-zaken.

Meer weten over de functionaliteiten?

TBI HR2day

“We willen onze medewerkers mogelijkheden geven transacties zelf uit te voeren, terwijl wij de regie op de kwaliteit en voortgang van processen houden. Met HR2day kunnen managers en medewerkers zelf processen starten en hun gegevens inzien, vanaf elk device en elke locatie.”

Sjoerd Hoogervorst, HR Business Improvement Manager bij TBI

Voordelen van payroll software van HR2day

HR2day Schaalbaar dynamisch systeem

Alle informatie centraal en gericht op self-service

Eén plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten. En realtime inzicht met actuele gegevens. Alles in huis voor interactie.
icon alle informatie

Gebouwd door HR- en payroll-experts

Software gebouwd vanuit onze inhoudelijke expertise. Optimaal ontwikkeld voor je HR- en payroll-processen. En we denken met je mee bij procesoptimalisatie.
Icon gebouwd door HR- en payroll-experts

Beweegt mee met dynamische organisaties

Zelf bepalen welke functionaliteit je nodig hebt, modules aan- en uitzetten zonder extra kosten of implementatierondes. Gebouwd op force.com voor een hoge ontwikkelsnelheid.
HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?