Over HR2day:
Toegewijd aan HR-software

Onze visie is dat HR-software net zo makkelijk moet werken als de software die mensen privé al lang gebruiken. Het team van HR2day, met meer dan 30 inhoudelijke HR & Payroll experts, staat elke dag klaar om van klanten fans te maken en om onze HR-software nóg beter te maken.

Als je zelfs een uitgebreide reis, met een complex proces erachter, eenvoudig online kunt boeken, waarom kan bedrijfssoftware dan niet ook zo makkelijk werken? De traditionele HR-software die we zagen – zware, complexe pakketten, weinig gebruiksvriendelijk en kostbaar – sloot daar niet bij aan. Het staat mijlenver van de medewerker, om wie het uiteindelijk draait. Daarom ontwikkelden we volledig nieuwe HR- en salarissoftware in de cloud waar iedereen mee uit de voeten kan.

Voordelen van HR2day

Platform as a Service
Geen technisch beheer
Flexibiliteit
Schaalbaarheid

TBI HR2day

“Vanaf de allereerste kennismaking met HR2day waren wij onder de indruk van de mogelijkheden. De software is enorm flexibel en dat helpt ons bij de uitrol van self-service processen.”

Sjoerd Hoogervorst, HR Business Improvement Manager bij TBI

Saam HR2day

“Een van de krachten van HR2day is dat ze meerdere typen managers goed kunnen ondersteunen. Dat vergroot de acceptatie. Wat ik heel positief vind, is dat HR2day zich, net als onze leerkrachten en kinderen, continu blijft ontwikkelen.”

Sandra Beuving, voorzitter College van Bestuur, SAAM Scholen

Previous
Next

Toegewijd aan het succes van onze fans

Jouw succes is ons succes

We zijn supertrots op de bijdrage die we leveren om onze klanten, onze fans, nog succesvoller te maken.

We willen fans, geen klanten

We willen continu verrassen. Het wow-effect bereiken. Meer leveren dan verwacht. Er alles aan doen zodat gebruikers het leuk vinden om met ons en onze software te werken.

Eigenaarschap

Iedereen neemt verantwoordelijkheid en gooit het niet over de schutting. We stoppen pas als het is opgelost of als een collega of klant weer verder kan.

Pragmatisch

We zoeken altijd naar de oplossing en helpen onze klanten met werkende toepassingen. Klanten en gebruikers moeten altijd verder kunnen.

Iedere dag beter

Elke dag leren we van onze fouten. Zo kunnen we onze software en diensten continu verbeteren zodat onze klanten succesvol worden en succesvol blijven.

Trots op

HR2day FD Gazellen Awards
 • 2014
 • 2015
 • 2016
 • 2017
 • 2018
 • 2019
HR2day Deloitte Technology Fast50
 • 2015
 • 2016
 • 2017
HR2day European Business Awards
 • 2017
 • 2018
 • 2019
HR2day Main50
 • 2017

Implementatie op maat voor jouw organisatie

Zonder implementatie geen nieuw systeem. We zorgen voor meer dan alleen implementatie en werken ook hier toegewijd: een juiste en tijdige livegang, inclusief de daarbij komende veranderingen in je organisatie. We ontzorgen en nemen geen onnodige risico’s. 

Hiervoor passen we een bewezen standaardmethode toe, met een projectplanning op maat voor je organisatie. Onze methode waarborgt snel en kwalitatief succes en zorgt dat het hele proces op rolletjes loopt. Deze unieke manier van aanpakken neemt stress en spanning bij livegang weg. 

Weten hoe wij de implementatie aanpakken?

Koppelingen

HR2day is 100% webbased software. Alle onderlinge verbanden zijn op databaseniveau vastgelegd. Je organisatiestructuur is leidend voor alle HR- en salarisfunctionaliteiten, inclusief workflows, ESS- en MSS-processen.
Door de volledige SaaS-oplossing kan HR2day aan bijna elk systeem naadloos gekoppeld worden. Ingevoerde gegevens worden veilig en betrouwbaar doorgegeven, zonder menselijke tussenkomst, aan bijvoorbeeld de Belastingdienst, financiële toepassingen, verscheidene pensioenfondsen, maar ook tientallen arbodiensten.