Personeelsadministratie
Alle gegevens op een plek, voor HR, managers en medewerkers

Personeelsadministratie
Personeelsadministratie

Tien jaar geleden was digitaliseren en digitaal vastleggen van persoonsgegevens een taak van HR. Nu rijst de vraag steeds vaker: hoe kunnen we de data verder gebruiken? En hoe bieden we een self-service aan medewerkers, zodat zij zélf verantwoordelijk zijn voor het vastleggen of wijzigen van gegevens?

In het digitaal dossier vind je alle gegevens bij elkaar. Medewerkers kunnen ze daar inzien en zelf vastleggen of wijzigen. Managers vinden alle gegevens van hun team. Alles op één plek en niet meer zoeken naar gegevens als persoonlijke relaties, noodnummers, hoogst genoten opleiding, of beschikbaar gestelde hulpmiddelen als werkschoenen, sleutels of laptop.

Meer weten over de functionaliteiten?

  • Digitaal dossier
  • Vastleggen opleidingen
  • Registreren arbeidsovereenkomst
  • Verwerken declaraties
  • Vastleggen competenties
HR2day Event Hotels

“Voorheen ging onder meer het declaratieproces met papieren formulieren en 3 handtekeningen. Na digitalisering met HR2day hebben we grip op het proces, zijn stappen inzichtelijk en is er een hogere betrokkenheid.”

Marc Overmaat, HR Manager bij Event Hotels

Voordelen van HR2day software

Alle informatie centraal en gericht op self-service

Eén plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten. En realtime inzicht met actuele gegevens. Alles in huis voor interactie.

Gebouwd door HR- en payroll-experts

Software gebouwd vanuit onze inhoudelijke expertise. Optimaal ontwikkeld voor je HR- en payroll-processen. En we denken met je mee bij procesoptimalisatie.

Schaalbaar systeem, mee met de dynamiek van de organisatie

Zelf bepalen welke functionaliteit je nodig hebt, modules aan- en uitzetten zonder extra kosten of implementatierondes. Gebouwd op force.com voor een hoge ontwikkelsnelheid.

HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?