Personeelsadministratie
HR software die registreert wat belangrijk is voor managers & medewerkers op één centrale plek.

Personeelsadministratie header
Personeelsadministratie header

Tien jaar geleden was het digitaliseren en digitaal vastleggen van persoonsgegevens een taak van HR. Nu rijst de vraag steeds vaker: hoe kunnen we de data verder gebruiken? En hoe zetten self-service functionaliteit in zodat medewerkers zélf verantwoordelijk zijn voor het vastleggen of wijzigen van gegevens?

In het digitaal dossier vind je alle gegevens bij elkaar. Medewerkers kunnen ze daar inzien en zelf vastleggen of wijzigen. Managers vinden er alle relevante gegevens van hun team. Registreer alles wat je belangrijk vindt op één centrale plek in het digitale personeelsdossier. Van personalia en arbeidsovereenkomsten, opleidingen, tot functies, beschikbaar gestelde hulpmiddelen en afdelingen. 

Meer weten over de functionaliteiten?

HR2day Event Hotels

“Voorheen ging onder meer het declaratieproces met papieren formulieren en 3 handtekeningen. Na digitalisering met HR2day hebben we grip op het proces, zijn stappen inzichtelijk en is er een hogere betrokkenheid.”

Marc Overmaat, HR Manager bij Event Hotels

Voordelen van HR2day software

Alle informatie centraal en gericht op self-service

Eén plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten. En realtime inzicht met actuele gegevens. Alles in huis voor interactie.

Gebouwd door HR- en payroll-experts

Software gebouwd vanuit onze inhoudelijke expertise. Optimaal ontwikkeld voor je HR- en payroll-processen. En we denken met je mee bij procesoptimalisatie.

Beweegt mee met dynamische organisaties

Zelf bepalen welke functionaliteit je nodig hebt, modules aan- en uitzetten zonder extra kosten of implementatierondes. Gebouwd op force.com voor een hoge ontwikkelsnelheid.

HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?