Download whitepaper

Uitdagingen voor HR in het mbo

Het mbo kent zijn uitdagingen op het gebied van digitalisering van HR, gelukkig zijn deze uitdagingen bekend bij ons, en hebben we tips om direct met de oplossingen aan de slag te gaan. Lees alles over de digitale uitdagingen van HR in het mbo in deze whitepaper:

Whitepaper-mockup MBO whitepaper

Uitdagingen genoeg voor HR binnen het mbo

Ruim een half miljoen studenten volgen bij ruim zestig instellingen voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) ruim vierduizend verschillende opleidingen. Dat stelt hoge eisen aan het HRM-management en ook aan de achterliggende ICT-structuur van mbo-instellingen. Mbo’s gebruiken meestal een grote hoeveelheid verschillende softwaresystemen naast elkaar, vaak van verschillende leveranciers. Hoe zorg je ervoor dat er geen fouten sluipen bij het gebruik van meerdere systemen? Welke rol speelt data hierin? Lees het nu in de whitepaper.
Uitdagingen genoeg voor HR binnen het mbo
Kees van Uden

Met exclusieve input van Kees van Uden

Directeur informatisering Kees van Uden van het Koning Willem I College in ‘s Hertogenbosch heeft een passie voor IT en verandermanagement en werkt al decennia in de verbinding tussen de business en IT. Hij geeft in dit whitepaper nuttige input en praktische tips.

Alles over de uitdagingen voor HR in het mbo

Verrekijker

Met welke dingen moet je rekening houden bij digitalisering?

Gegevensbeheer

Wat is de invloed van de juiste registratiesystemen op jouw gegevensbeheer?

Privacy

Hoe zorg je voor de juiste gegevensbeveiliging en borg je privacy?

Whitepaper-mockup MBO whitepaper

Wil jij weten wat de uitdagingen zijn voor HR in het mbo?