Maak een afspraak voor onze demo

Zelf ervaren hoe de software van HR2day jouw HR-werkzaamheden ondersteunt en efficiënter maakt? We laten graag de mogelijkheden van onze HR software zien in een (online) demo. Geef je op, ontdek welke functionaliteiten we bieden en hoe je deze kunt inzetten voor jouw organisatie!

De drie voordelen van HR2day

Plaatsonafhankelijk werken

Plaatsonafhankelijk werken

Door onze app-first mentaliteit is HR2day op ieder device beschikbaar. Handtekeningen zetten en bestanden delen zijn volledig gedigitaliseerd. Zo kunnen HR-professionals én medewerkers plaatsonafhankelijk hun HR taken uitvoeren.

Verbondenheid

Verbondenheid

Met de chatter functionaliteit blijf je direct in contact met je medewerkers en deel je gemakkelijk updates. Dit zorgt voor een versimpeld contact en een gevoel van verbondenheid.

Icon gebouwd door HR- en payroll-experts

Toekomstbestendigheid

HR2day is een 100% cloudapplicatie die ontwikkeld is op het toonaangevende platform van Salesforce. Hierdoor is HR2day op elk device te gebruiken en gaat het altijd mee met de tijd

Edwin Schaap, CEO van Payper

“De combinatie HR2day en Salesforce biedt ons de kans om ons werk eenvoudiger in te richten, waardoor we efficiënter te werk gaan.”

Edwin Schaap, CEO van Payper

Alles op één plek

Bij HR2day staat gebruiksvriendelijkheid voorop. Ons platform biedt de belangrijkste HR-taken aan medewerkers en HR-professionals, verzameld op 1 plek. In deze video geven we je een voorproefje van wat er allemaal mogelijk is, maar wil je een uitgebreide rondleiding door alle functionaliteiten? Geef je dan op voor een online demo!

Mobile app HR2day

Weten waar HR2day je bij kan ondersteunen?
Geef je op voor de demo!