HR software selectie:
kies wat bij jou past

Het is lastig om een HR software selectie te maken. Maar als je goed op de hoogte bent van alle mogelijkheden die de HR oplossing van HR2day biedt dan is wordt dit een stuk eenvoudiger! Zo kun jij een gerichte en succesvolle HR software selectie maken. Ben je benieuwd naar onze voordelen? Lees dan snel verder.

HR Software selectie
HR Software

De selectie van jouw HR software

Het goed verkennen van wat iedere HR software in zijn mars heeft, is een goed begin van jouw HR software selectie. We begrijpen bij HR2day dat je op zoek bent naar een compleet pakket met alle HR oplossingen, dus bieden wij een volledig softwarepakket aan dat voorziet in alle essentiële taken. HR2day voorziet in payroll software die rekening houdt met de huidige CAO voor jouw bedrijfstak, ondersteuning in recruitment inclusief de onboarding en zetten in op Employee Self Service zodat de medewerker de touwtjes in handen heeft. Wil je weten of onze uitgebreide HR oplossingen bij jouw HR software selectie past? Lees dan de brochure!

Bij deze bedrijven waren wij de keuze in de HR software selectie:

Zorg voor de juiste selectie van HR software

Met HR2day creëer je overzicht in alle HR taken. Zorg voor een goede recruitment en onboarding, richt de juiste workflows in en stel de medewerker in staat om zelf HR taken uit te voeren. De HR oplossingen van HR2day bieden je alle tools om de HR binnen jouw organisatie goed en zorgvuldig in te richten – hierdoor komen wij altijd als nummer één uit de bus bij HR software selectie.

Met HR2day krijg je:

Lees uitgebreid over waarom wij als beste uit de bus komen bij de selectie van jouw HR software in onze brochure

Voordelen van HR2day software

Alle informatie centraal

Één plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten met realtime inzicht in de actuele gegevens. Alles in huis voor interactie.

Oplossingen door HR- en payroll-experts

HR oplossingen gebouwd vanuit onze inhoudelijke expertise. Optimaal ontwikkeld voor je HR- en payroll-processen. En we denken met je mee bij procesoptimalisatie.

Beweegt mee met jouw organisatie

Zelf bepalen welke HR oplossingen je nodig hebt, modules aan- en uitzetten zonder extra kosten of implementatierondes. Gebouwd op Salesforce voor een hoge ontwikkelsnelheid.

HR2day brochure

Bekijk of wij voldoen aan de criteria voor jouw organisatie en download onze brochure. De keuze voor jouw HR software? HR2day!