Oplossingen

De beste HR oplossingen voor jou

Met de HR oplossingen van HR2day zit je goed. Een compleet HR softwarepakket met alle functionaliteiten om complexe HR-processen te automatiseren. Gericht op selfservice en gebouwd op het toekomstbestendige Salesforce, heb jij met HR2day alle HR oplossingen bij de hand die je nodig hebt.

HR2day HR-Oplossingen Header

Met trots werken wij voor:

De HR oplossingen van HR2day

We begrijpen bij HR2day dat je op zoek bent naar een compleet pakket met alle HR oplossingen, dus bieden wij een volledig softwarepakket aan dat voorziet in alle essentiële taken. Wij voorzien in payroll software die rekening houdt met de huidige CAO voor jouw bedrijfstak, ondersteuning in recruitment inclusief HR oplossingen voor de onboarding en zetten in op Employee Self Service zodat de medewerker de touwtjes in handen heeft. Wil je meer weten over onze uitgebreide HR oplossingen? Lees dan de brochure!

Brochure Mockup
Background Color Fade
Background Color Fade

Wat betekenen onze HR oplossingen voor jou?

Met HR2day creëer je overzicht in alle HR taken. Zorg voor een goede recruitment en onboarding, richt de juiste workflows in en stel de medewerker in staat om zelf HR taken uit te voeren. De HR oplossingen van HR2day bieden je de tools om de HR binnen jouw organisatie goed en zorgvuldig in te richten. Met de nadruk op employee self-service, plaatsonafhankelijk werken en een toekomstbestendige HR oplossing door de ontwikkeling op het Salesforce platform.

Lees uitgebreid over onze HR oplossingen in de brochure:

Oplossingen

Door HR- en payroll-experts

HR oplossingen gebouwd vanuit onze inhoudelijke expertise. Optimaal ontwikkeld voor je HR- en payroll-processen. En we denken met je mee bij procesoptimalisatie.

Alle informatie centraal

Één plek voor alle gegevens

HR2day is een 100% cloud-applicatie die ontwikkeld is op het toonaangevende platform van Salesforce. Je hoeft geen software te installeren, onze applicatie is altijd en overal beschikbaar.

Beweegt mee met jouw organisatie

Zonder extra kosten of implementatierondes

Met Selfservice bied je medewerkers en managers waardevolle HR-processen aan die de betrokkenheid verhogen.

Naar welke HR oplossingen ben jij op zoek? Je vindt ze bij HR2day

Brochure Mockup