Medewerkers en managers die
op het werk dezelfde mogelijkheden willen hebben als thuis

Je telefoon staat vol met allerlei apps die het leven in de privésfeer makkelijker maken. Dan wil je ook je carrière kunnen plannen alsof het een route in Google Maps is. Of met een paar swipes een team samenstellen, de presentatie van een collega liken of een livestream terugkijken. Heb je op het werk dezelfde snelle en intuïtieve mogelijkheden?

Een interactief platform

Op je werk dezelfde mogelijkheden als thuis klinkt wellicht als toekomstmuziek. Het is echter al mogelijk: een interactief platform, waar je alles over je dienstverband, persoonlijke en zakelijke gegevens kunt vinden en bijhouden. In een Employee Interaction Center stel je snel vragen aan collega’s, deel je kennis, start je aanvragen of declaraties en zie je in één oogopslag wat de status daarvan is.

Ben je manager, dan heb je in een Manager Interaction Center ook inzicht in alle aanvragen en declaraties van je team. Geen gezoek meer in diverse systemen of lijstjes en geen onnodig administratief werk meer. Je hebt het overzicht dat je nodig hebt en kunt probleemloos bijsturen.

Al deze functionaliteiten kun je zowel op je computer als in de HR2day app bereiken. Self-service en interactie altijd en overal bij de hand.

Werken met de mogelijkheden van thuis met HR2day!

Met de software van HR2day…

HR2day Eurofiber

Laat je inspireren door onze fans

Eurofiber logo

Laat je inspireren door onze fans

“HR2day maakt ons werk zo veel overzichtelijker en efficiënter.”

HR2day Bibliotheek Midden-Brabant

Laat je inspireren door onze fans

Logo bibliotheek Midden-Brabant

Laat je inspireren door onze fans

“Dit is echt HR nieuwe stijl”

Previous
Next

Deze functionaliteiten helpen je organisatie succesvol te maken

Workflow management

Self service

Talentmanagement

Automatiseer HR-processen met een paar klikken in slimme workflows, taken en signalen. Een workflow versnelt, geeft slimme aanbevelingen en kan handmatige taken automatiseren. Gebruik onze standaard workflows of creëer je eigen processen. Per workflow is de status van de voortgang inzichtelijk en mee te nemen in rapportages.

workflow-management

Software waar je altijd en op ieder platform mee kunt werken; medewerkers en managers zijn er zo aan gewend dat ze het ook op hun werk verwachten. HR2day biedt een interactief platform waar je ze deze self service biedt. Via de HR2day app (voor iOS en Android) is het platform ook mobiel te bereiken.

Self service mockup
Met Talentmanagement kan HR een stevige bijdrage leveren aan strategische vraagstukken van de business. In HR2day stroomlijn je beoordelingsprocessen, bewaak je de voortgang van bijvoorbeeld opleidingen, leg je competenties vast voor inzicht in sterktes en zwaktes van de organisatie en creëer je projectgroepen op basis van portfolio’s van medewerkers.
Talentmanagement mockup

Meer weten over hoe HR2day helpt om jouw organisatie succesvoller te maken?​