HR-software voor HR-directeuren die
de organisatie succesvol willen maken

Het vormgeven van de toekomst van de organisatie is je kerntaak. Tegelijk kom je er onvoldoende aan toe; de dagelijkse operatie vraagt veel tijd van je. Je bent niet de enige. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de HR-directeuren onvoldoende tijd heeft voor strategische werkzaamheden, voor bouwstenen als organisatiecultuur, HR-processen en HR-technologie. Hoe maak je dan de organisatie succesvol?

Betrek medewerkers en creëer betrokkenheid

Succesvolle organisaties betrekken hun medewerkers en houden ze betrokken. In plaats van passief gegevens te ontvangen, willen medewerkers actief hun werk vormgeven. Ze willen een duidelijk ontwikkeltraject. Dat gaat verder dan een (half)jaarlijkse beoordeling, een scholingsbudget en cursusaanbod. Medewerkers willen zien welke competenties voor interne vacatures gevraagd worden en met welke activiteiten en cursussen ze die competenties verder kunnen ontwikkelen. En los daarvan willen ze hun eigen portfolio samenstellen en met de organisatie delen. Kun je ze dit nu al bieden?

Bied waardevolle HR-processen, ondersteund met moderne technologie

Niets is frustrerender voor je werk dan HR-processen die niet op elkaar aansluiten en onvoldoende inzicht bieden. Je wilt juist de organisatie faciliteren met processen die waarde toevoegen, een begrijpelijke en persoonlijke dienstverlening. De organisatie dusdanig faciliteren dat iedere betrokkene via self-service eenvoudig inzicht krijgt in rapporten en analyses. Dat betekent wel dat de processen goed configureerbaar en aanpasbaar moeten zijn, zodat ze met de organisatie kunnen meegroeien. Dat vraagt om toegewijde, moderne technologie voor je HR-processen!

Bied je medewerkers een integrale oplossing voor alle HR- en salarisprocessen met HR2day!

Met de software van HR2day…

Fontys HR2day

Laat je inspireren door onze fans

Fontys logo

Laat je inspireren door onze fans

“Met HR2day bieden we meer toegevoegde waarde”

HR2day KRO NCRV

Laat je inspireren door onze fans

Logo KRO NCRV

Laat je inspireren door onze fans

“HR2day heeft een prettige look & feel en werkt intuïtief”

Frimex HR2day

Laat je inspireren door onze fans

Frimex logo

Laat je inspireren door onze fans

“Met HR2day hebben we veel meer inzicht”

Previous
Next

Deze functionaliteiten helpen je organisatie succesvol te maken

HR Analytics

Workflow management

Talentmanagement

Met HR Analytics krijg je realtime inzicht in de data uit het systeem. Graaf dieper in de data met realtime gegenereerde rapporten en verkrijg inzichten die nodig zijn voor slimmere beslissingen. Dashboards geven in één oogopslag inzicht in wat er voor de gebruiker relevant is: voor medewerker, manager of HR.

 
HR analytics tool

Automatiseer HR-processen met een paar klikken in slimme workflows, taken en signalen. Een workflow versnelt, geeft slimme aanbevelingen en kan handmatige taken automatiseren. Gebruik onze standaard workflows of creëer je eigen processen. Per workflow is de status van de voortgang inzichtelijk en mee te nemen in rapportages.

workflow-management
Met Talentmanagement kan HR een stevige bijdrage leveren aan strategische vraagstukken van de business. In HR2day stroomlijn je beoordelingsprocessen, bewaak je de voortgang van bijvoorbeeld opleidingen, leg je competenties vast voor inzicht in sterktes en zwaktes van de organisatie en creëer je projectgroepen op basis van portfolio’s van medewerkers.
Talentmanagement mockup

Meer weten over hoe HR2day helpt om jouw organisatie succesvoller te maken?​