Download whitepaper

Talentmanagement

Jij zult je als werkgever moeten inspannen om nieuw talent aan te trekken en talentvolle medewerkers binnenboord te houden. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleiding en ontwikkeling blijven langer boeien en houden medewerkers gemotiveerd. Met talentmanagement zorg je daarvoor. Krijg met deze whitepaper inzicht en tips over hoe je dit het beste kunt inzetten.

Talentmanagement

Wat lees je in deze whitepaper?

Wat talentmanagement is en waarom het moet

Hoe je talentmanagement opzet

Over het belang van data voor talentmanagement

Talentmanagement

Talentmanagement - waarom is het belangrijk

“Talent zegt iets over waar mensen heel erg goed in zijn en talent zegt iets over hoe makkelijk het iemand afgaat om iets heel goed te doen en de voldoening die dat geeft. In het eerste geval wordt talent dus bekeken als een teken van goed presteren terwijl het in het tweede geval gaat om de manier waarop iemand dat doet, om gedrevenheid en bezieling.
Hoe je hier ook naar kijkt, duidelijk is wel dat als een medewerker in jouw organisatie zijn talent kan ontdekken en ontwikkelen, dit zorgt voor meer werkplezier, een hogere tevredenheid en meer betrokkenheid. En dat is gunstig want betrokken en tevreden medewerkers zullen minder snel geneigd zijn je organisatie verlaten…”

Download de whitepaper nu en zorg voor duurzame ontwikkeling van je medewerkers

Talentmanagement