HR software voor Media & Entertainment:
Maak van de administratie weer een efficiënt feestje!

In de media & entertainment draait het om het creëren van ervaringen. Razendsnelle technologische ontwikkelingen volgen elkaar op en vragen steeds meer van werknemers en organisaties.  Daarom wil je werknemers laten focussen op hun werk en de administratie zo eenvoudig mogelijk maken. HR2day biedt een innovatief HR platform waarmee je efficiënter werkt en altijd en overal toegang hebt tot al je HR data en processen.

Zij gebruiken al HR2day!

Het HR platform voor Media & Entertainment

In de sector waar beleving en maatwerk een steeds belangrijkere rol innemen is het belangrijk om ook intern werknemers een op maat beleving te bieden op HR gebied.

Met HR2day heb je een geïntegreerde HR & Payroll oplossing die meer is gefocused op de sociale kant en medewerker beleving. Hierdoor kun je naast het automatiseren van processen werknemers op een moderne en aantrekkelijke manier betrekken. 

HR2day biedt je:

“HR2day werkt heel gebruiksvriendelijk en efficient”

Patricia van der Steen – Hoofd P&O VPRO

Gradient circle
Patricia VPRO
Media overlay
Video afspelen over Media overlay

Schaalbaar en dynamisch systeem

Zelf bepalen welke functionaliteit je nodig hebt, modules aan- en uitzetten, toevoegen van entiteiten of vestigingen. HR2day beweegt mee met de dynamiek van jouw organisatie.


Alle informatie centraal en gericht op self service

Eén plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten. En realtime gekoppeld aan andere systemen binnen de organisatie.

Gebouwd op het Salesforce platform

Ontwikkeld op het meest innovatieve platform ter wereld, Force.com. Een platform dat uitgebreide expertise heeft specifiek voor de Retail. Die mogelijkheden komen binnen handbereik.

Een compleet HR-systeem

HR2day voor Media en Entertainment

Weten wat HR2day voor jouw organisatie en HR kan betekenen?