Werken bij
HR2day

Bij HR2day werken we elke dag samen. Een club gedreven professionals. Die zichzelf niet te groot, en zeker niet te klein vindt.
Lees vooral even verder. Dan kom je te weten hoe we dingen bij HR2day doen.

Een écht teamgevoel, maar geen kantoor

Samenwerken doe we voornamelijk vanuit huis, al sinds de oprichting in 2010. En dat blijven we doen, omdat thuiswerken zo ontzettend veel voordelen heeft. Maar zie je je collega’s dan wel? En hoe zit het met ‘even gezellig kletsen bij het koffie-apparaat’? Dat werkt nét even anders, zoals we veel zaken nét even anders doen. Als je er eenmaal aan gewend bent, wil je niet meer anders.

We zijn heel hands-on, en sturen bij op basis van de feedback van de gebruikers.

Miriam, E-Learning expert bij HR2day

Gradient circle
Miriam HR2day

Eigenaarschap, past dat bij jou?

Ons motto is “eigenaarschap maar je staat er niet alleen voor”. Wat betekent dat in de praktijk? Dat je veel ruimte krijgt om je werk te doen op de manier waarop jij dat het beste kunt doen. Qua werktijden, maar ook vakinhoudelijk. Daarvoor moet je wel van goede huize komen, anders werkt het niet. We hebben een sterk salesteam, een professionele groep ontwikkelaars en consultants, en een ervaren servicedesk. In combinatie met onze visie op eigenaarschap is de enorme hoge waardering van klanten het resultaat.

Eigenaarschap

Solliciteren

Ook de komende jaren hebben we nieuwe collega’s nodig om onze succesvolle groei voort te zetten. Daarom komen we graag in contact met jou. Wil je weten hoe dat nou werkt, werken bij HR2day?
Solliciteer dan op een van de vacatures, of verstuur een open sollicitatie. Wie weet, misschien dat jij straks ook gewend bent om het nét even anders te doen 🙂

Open vacatures

Staat jouw vacature hier niet tussen? Stuur een open sollicitatie

Onze cultuur

Motivatie en inspiratie zijn het belangrijkste in onze cultuur. We werken volgens vier kernwaarden. Door onze aandacht daarvoor blijven we sterk groeien, terwijl we gefocust en persoonlijk blijven.