HR Workflow management Software
Met een paar klikken geautomatiseerde HR-workflows met onze HR workflow management software.

workflow management
workflow management

Hoe groter de organisatie, hoe meer processen en hoe belangrijker het is dat deze op een eenduidige manier uitgevoerd worden. In veel gevallen is standaardisatie mogelijk. HR Workflows vormen de volgende stap: welke standaardprocessen kun je automatiseren? Goede HR workflow management software stelt je in staat om stromen optimaal te sturen, beheersen, volgen en analyseren.

Met HR workflow management software automatiseer je HR-processen met een paar klikken in workflows, taken en signalen. Zo ondersteun je medewerkers en managers optimaal. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van ouderschapsverlof dat na de benodigde goedkeuringen direct in de salarisadministratie wordt verwerkt. Of aan deelname in een bedrijfsfietsplan, aanvraag van opleidingen, werktijduitbreiding, overplaatsing of stappen in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

Gebruik onze standaard workflows in de HR workflow management software, of creëer je eigen processen die de voortgang versnellen, slimme aanbevelingen doen of handmatige taken automatiseren. Onze HR workflow management software is toepasbaar bij eenvoudige processen, maar ook bij complexe aanvragen met meerdere goedkeuringen. Per workflow is de status van de voortgang inzichtelijk en mee te nemen in rapportages.

Meer weten over de functionaliteiten?

HR2day Bibliotheek Midden-Brabant

“HR2day viel bij de keuze voor HR-software op door het intuïtieve gebruik. Eerst hebben we de verlofregistratie geïntroduceerd en salarisadministratie omgezet, Nu zijn processen ook toegankelijk via workflow management. De workflows zorgen dat aanvragen of wijzigingen direct bij de juiste persoon terecht komen.”

Maaike Pistoor, eerder werkzaam als adviseur P&O bij Bibliotheek Midden-Brabant

Voordelen van HR2day software

HR2day Schaalbaar dynamisch systeem

Alle informatie centraal en gericht op self-service

Eén plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten. En realtime inzicht met actuele gegevens. Alles in huis voor interactie.
icon alle informatie

Gebouwd door HR- en payroll-experts

Software gebouwd vanuit onze inhoudelijke expertise. Optimaal ontwikkeld voor je HR- en payroll-processen. En we denken met je mee bij procesoptimalisatie.
Icon gebouwd door HR- en payroll-experts

Beweegt mee met dynamische organisaties

Zelf bepalen welke functionaliteit je nodig hebt, modules aan- en uitzetten zonder extra kosten of implementatierondes. Gebouwd op force.com voor een hoge ontwikkelsnelheid.
Brochure Algemeen - Mockup HR2day

Weten wat HR2day voor jouw organisatie en HR kan betekenen?