Download whitepaper

Werving & Selectie

Het aantal openstaande vacatures rijst de pan uit en organisaties hebben moeite ze ingevuld te krijgen. Maar ook zonder krapte op de arbeidsmarkt is het zaak dat je snel de juiste kandidaat weet binnen te halen. Als je daarbij slim gebruik maakt van de beschikbare data en techniek, scheelt je dat een hoop tijd en moeite. En geld, want naar schatting kost een mismatch je organisatie al gauw rond de 40.000 euro. In de whitepaper lees je hoe je dat voorkomt.
Download whitepaper werving en selectie

Wat lees je in deze whitepaper?

Hoe je eerdere recruitment trajecten evalueert
Hoe zijn je eerdere recruitment trajecten verlopen? Hoe efficiënt en effectief zijn deze geweest? Welke onderdelen kun je aanpassen om tot een beter traject te komen? Door kritisch te kijken naar je eerdere recruitment trajecten kun je deze verbeteren.
Waarom de wensen van de doelgroep zo belangrijk zijn
Hoe spreek je in een krappe arbeidsmarkt de doelgroep aan en waarom is dit belangrijk voor het werven van personeel? Een recruitment traject is meer dan het schrijven van een goede vacaturepagina. Sluit je traject aan op de wensen van je doelgroep.
Checklist voor het voeren van online selectiegesprekken
Het voeren van online gesprekken stelt andere eisen dan op een fysieke plek. Waar moet je op letten? Hoe zorg je dat je voorbereid de gesprekken ingaat? Met de checklist voer jij de beste selectiegesprekken.
Snel de juiste kandidaat vinden

Snel de juiste kandidaat vinden

Als organisatie besteed je veel tijd en geld aan het binnenhalen van de juiste kandidaten. Je wilt hierbij een mismatch voorkomen. Door gebruik van slimme data en techniek vind jij snel de juiste kandidaat. Gebruik bijvoorbeeld verschillende selectiemethoden, wellicht is het zinvol online selectiegesprekken in te zetten en ga zorgvuldig om met persoonsgegevens in je zoektocht naar een goed recruitment traject.

Lees alles over werving en selectie en hoe jij snel de goede kandidaat vind

Download whitepaper werving en selectie