Download whitepaper

Portfoliomanagement

Elke dag moet je weer kiezen welke activiteiten, projecten en programma’s je gaat inzetten om de strategische doelstellingen van jouw organisatie te behalen. Daarbij kijk je natuurlijk ook goed naar de middelen die je hebt: hoeveel kan je investeren en hoeveel capaciteit heb je? Portfoliomanagement helpt je om hierin de juiste keuzes te maken. In deze whitepaper lees je waar je op moet letten om portfoliomanagement succesvol toe te passen.

Whitepaper Portfoliomanagement

Dit lees je over portfoliomanagement in de whitepaper

Portfoliomanagement succesvol toepassen

Om portfoliomanagement succesvol toe te passen doorloop je een drietal stappen: inventariseren, uitvoeren en monitoren. Hierdoor weet je hoeveel elk project bijdraagt aan jouw strategische doelstellingen en of ze op schema liggen voor het gewenste resultaat.

Voorwaarden voor portfoliomanagement

Om portfoliomanagement te verankeren in je organisatie, moet aan bepaalde voorwaarden zijn voldaan. Zijn de doelen bijvoorbeeld helder geformuleerd en breng je genoeg focus aan door duidelijke keuzes te maken?

Valkuilen van portfoliomanagement

Er kan een onbalans ontstaan tussen de korte en lange termijn, de software biedt mogelijk te weinig ondersteuning of er is te weinig aandacht voor HR. In onze whitepaper lees je waar je op kunt letten om deze valkuilen te vermijden.

Succesvol portfoliomanagement met HR2day

Portfoliomanagement is pas echt succesvol wanneer je activiteiten, projecten en programma’s maximale waarde toevoegen aan de strategische doelstellingen van jouw organisatie. De software van HR2day ondersteunt de HR-professional hierbij. Zo werk je efficiënt, heb je altijd overzicht en garandeer je dat jouw projecten bijdragen aan de doelstellingen van jouw organisatie.

HR2day Offboarding Whitepaper


Wil jij portfoliomanagement succesvol toepassen?

Whitepaper Portfoliomanagement