Download whitepaper

Onboarding

In een krappe arbeidsmarkt is elke fase in de employee journey belangrijk om te voorkomen dat medewerkers je organisatie vroegtijdig verlaten. Het is hierbij van groot belang dat je nieuwe medewerkers zo snel mogelijk bij je organisatie betrekt. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Dit doe je met een efficiënte onboarding. Het stappenplan in deze whitepaper helpt je op weg.

hr2day whitepaper-onboarding

Dit lees je over onboarding in de whitepaper

Pre-boarding

Of je de nieuwe medewerker nu over een paar dagen of pas over een paar weken begint, je kunt die tijd gebruiken om hem of haar alvast vertrouwd te maken met je organisatie.

Onboarding

De eerste weken van je nieuwe medewerker staan in het teken van kennismaken. Het is de kunst geen informatie-overload te veroorzaken en een moment voor evaluatie in te plannen.

Post-boarding

In plaats van te verwachten dat een nieuwe medewerker in een week alles moet weten en kunnen, laat je hem of haar in een paar maanden stapsgewijs wennen aan de nieuwe rol binnen jouw organisatie.

Grip op onboarding met HR2day

Met de software van HR2day heb je grip op het volledige onboarding proces. Hoe meer aandacht je besteedt aan het proces van onboarding, hoe succesvoller de band met de medewerker op lange termijn. In die periode beslist de nieuwe medewerker namelijk of diegene zich aan je organisatie wil verbinden. En daar pluk jij later de vruchten van.

hr2day onboarding whitepaper


Wil jij in vijf stappen naar een efficiëntere onboarding?

hr2day whitepaper-onboarding