Werken bij
HR2day

Bij HR2day werkt iedereen vanuit huis. Heerlijk toch? En ook veel efficiënter! Overleggen kan de hele dag door, via Skype, Hangouts en Slack of gewoon fysiek op een handige locatie. Dat bepaal je helemaal zelf. Maandelijks komen we met alle collega’s bij elkaar op een gezellige locatie. Dan nemen we de maand door en praten we elkaar bij onder het genot van een hapje en een drankje. 
 
Ook de komende jaren hebben we nieuwe collega’s nodig om onze succesvolle groei voort te zetten. Daarom komen we graag in contact met de beste mensen. Zodat we iedere dag blijven verbeteren.

Toegewijd aan succes van onze fans

Iedere dag beter is je omringen met de beste mensen. Heb jij in huis wat nodig is voor toegewijde HR-software? Bekijk onze vacatures hieronder. Geen passende vacature? Ook dan maken we graag kennis met je in een open sollicitatie.

Wij bieden je

Een inspirerende baan

Plezier hebben in je werk vinden we enorm belangrijk. Dus zorgen we voor een inspirerende en motiverende cultuur.

Werken in de cloud

HR2day is 100% cloud, dus werk je in principe vanuit huis. Je ziet en spreekt je collega’s heel vaak, maar je hoeft er niet voor naar kantoor.

Goede voorwaarden

Bij ons werken enkel de beste mensen. En die betalen we goed. Daar moet je niet moeilijk over doen en dat doen we dan ook niet.

Vieren van successen

Succes boek je niet alleen en moet je samen vieren! Dat doen we graag, vaak en op inspirerende wijze tijdens opleidingsevents in het buitenland.

Onze cultuur

Motivatie en inspiratie zijn het belangrijkste in onze cultuur. We werken volgens vier kernwaarden. Door onze aandacht daarvoor blijven we sterk groeien, terwijl we gefocust en persoonlijk blijven.

Fans, geen klanten

We willen continu verrassen. Het wow-effect bereiken. Meer leveren dan verwacht. Er alles aan doen zodat klanten en gebruikers het leuk vinden om met ons en onze software te werken.

Eigenaarschap

Iedereen neemt verantwoordelijkheid en gooit het niet over de schutting. We stoppen pas als het is opgelost of als een collega of klant weer verder kan.

Pragmatisch

We zoeken altijd naar een oplossing en helpen fans (klanten) met werkende toepassingen. Klanten en gebruikers moeten altijd verder kunnen.

Iedere dag beter

Elke dag leren van onze fouten. Zo kunnen we onze software en diensten continu verbeteren.