Pragmatisch

Bij HR2day zoeken we altijd naar een oplossing en helpen fans met werkende toepassingen. Klanten moeten altijd verder kunnen. We lossen op, durven en hebben zicht op morgen.

Miriam Schaap, E-learning expert bij HR2day over pragmatisch werken bij HR2day:
“HR2day is een heel uitgebreid pakket met heel veel modules en diepgang. Dus waar begin je dan?
Ik merkte vanaf het begin al dat HR2day een hele pragmatische club is. We hebben eerst een aantal stukjes content gemaakt om te kijken hoe dat eruit zag, en tegelijkertijd nagedacht over onze eerste doelgroep.”

“Door de pragmatische aanpak snappen we goed wat de gebruiker nodig heeft.”

Miriam Schaap, E-learning expert bij HR2day

“We bekeken welke gebruikers het meest profijt van een e-learning module zouden hebben. Dat bleken de key users te zijn. Alle klanten van HR2day hebben 1 of meer key users, en die werken vaak de hele dag met het pakket. Ik heb met een aantal van hen gesproken om erachter te komen waar ze behoefte aan hadden. Vervolgens heb ik samen met een collega een indeling gemaakt van alle dingen die zo’n key user doet in het pakket. Daarna was het vooral een kwestie van continu afstemmen of de e-learning lessons die ik maakte aansloten bij de praktijk.”

“Kortom, we hebben niet eerst een allesomvattend model gemaakt hoe de e-learning eruit moest zien, maar zijn juist heel hands-on begonnen. We hebben bijgestuurd op basis van de feedback van de gebruikers.
Dat voelt heel goed, en we krijgen positieve reacties.
Ik denk dat dat vooral komt omdat we door de pragmatische aanpak goed snappen wat zo’n gebruiker nodig heeft. Je houdt er ook nog eens hele leuke contacten aan over!”