Release webinars nieuwe stijl

Release webinars nieuwe stijl

Drie keer per jaar brengen we een nieuwe release uit met veel nieuwe en aangepaste functionaliteit. We informeren je dan op verschillende manieren over de nieuwe mogelijkheden: uitgebreide releasenotes, tips en trucs, Quick reference guides en een webinar waarin onze specialisten de nieuwe mogelijkheden van de release kort toelichten.

Dat uitgebreide webinar plaatsen we dan ook op ons YouTube kanaal zodat je het rustig na kunt kijken. Deze interactie tussen onze klanten en HR2day wordt van beide kanten altijd zeer gewaardeerd. Toch hebben we besloten het anders te gaan doen. Omdat we alle nieuwe functionaliteiten willen bespreken, duurt zo’n webinar al gauw anderhalf uur en is niet alle informatie relevant voor iedere individuele gebruiker.

Omdat wij snappen dat jouw tijd belangrijk is, maken we met ingang van de Octopus-release kortere informatieve opnames per onderwerp, of met enkele gerelateerde onderwerpen, in één filmpje. Op deze manier kun je zelf kiezen wanneer je de voor jou interessante onderwerpen bekijkt.
Dat maakt het ook mogelijk dat we niet alles in een keer opnemen en plaatsen, maar losse filmpjes over afzonderlijke thema’s kunnen maken. Op ons YouTube kanaal vind je een speciale afspeellijst met filmpjes over functionaliteiten over de nieuwe release.

Meld je daarom direct aan op ons YouTube kanaal en ga naar de afspeellijst met de filmpjes over de release. Dan mis je nooit meer een webinar of uitleg. Vanaf 09 april 2018 zullen we de eerste filmpjes plaatsen.

HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?