HR2day voor het onderwijs:
blijven investeren in de kwaliteit van personeel

Je wilt blijvend investeren in de kwaliteit van het personeel met professionele HR-ondersteuning.
Daarvoor wil je competenties ontwikkelen, doorstroom mobiliseren en bevoegdheden kunnen registreren. Daar is HR2day bij uitstek geschikt voor.

Gebruiksvriendelijke HR-software voor het onderwijs

HR2day wordt veel gebruikt in alle lagen van het onderwijs; po, vo, mbo, roc, hbo en universiteiten. Het verlaagt de administratieve lasten en zowel medewerkers als externen kunnen processen zelf starten.

HR2day biedt je:

  • beheren van talentmanagement
  • standaardrapportages en rapportages zelf op maat te maken
  • koppelingen met, en afdrachten aan instanties
  • employee en manager self-service
  • ISAE 3402 Type 2 certificering
Saam HR2day

Laat je inspireren door onze fans

Laat je inspireren door onze fans

“We kunnen ons mede door HR2day blijven ontwikkelen”

HR2day InHolland Hogeschool

Laat je inspireren door onze fans

Laat je inspireren door onze fans

“Zeer prettige samenwerking en een unieke projectaanpak”

HR2day Merces

Laat je inspireren door onze fans

logo Merces

Laat je inspireren door onze fans

“HR2day is de modernste, meest intuïtieve HR-oplossing.”

Fontys HR2day

Laat je inspireren door onze fans

Fontys logo

Laat je inspireren door onze fans

“Met HR2day bieden we meer toegevoegde waarde”

Spinoza HR2day

Laat je inspireren door onze fans

Spinoza logo

Laat je inspireren door onze fans

“Door HR2day kunnen we tijdig bijsturen”

Voordelen van HR2day software

Alle informatie centraal en gericht op self-service

Eén plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten. En realtime inzicht met actuele gegevens. Alles in huis voor interactie.

Gebouwd door HR- en payroll-experts

Software gebouwd vanuit onze inhoudelijke expertise. Optimaal ontwikkeld voor je HR- en payroll-processen. En we denken met je mee bij procesoptimalisatie.

Schaalbaar systeem, mee met de dynamiek van de organisatie

Zelf bepalen welke functionaliteit je nodig hebt, modules aan- en uitzetten zonder extra kosten of implementatierondes. Gebouwd op force.com voor een hoge ontwikkelsnelheid.

Een compleet HR-systeem

In het digitaal dossier vind je alle gegevens op één plek; niet meer zoeken naar gegevens als noodnummers, opleiding of beschikbaar gestelde hulpmiddelen. Medewerkers kunnen hun gegevens inzien, vastleggen en wijzigen; managers vinden alle gegevens van hun team.

personeelsadministratie

Alle mutaties worden eenmalig vastgelegd, goedgekeurd en direct verwerkt; geen verschillen meer tussen de personeels- en salarisverwerking. In één oogopslag zie je de status van verwerkingen. Meer dan 100 cao’s zijn geïntegreerd in de software en het is eenvoudig specifieke regelingen toe te voegen.

Salarisverwerking

Met HR Analytics krijg je realtime inzicht in de data uit het systeem. Graaf dieper in de data met realtime gegenereerde rapporten en verkrijg inzichten die nodig zijn voor slimmere beslissingen. Dashboards geven in één oogopslag inzicht in wat er voor de gebruiker relevant is: voor medewerker, manager of HR.

HR-Analytics

Automatiseer HR-processen met een paar klikken in slimme workflows, taken en signalen. Een workflow versnelt, geeft slimme aanbevelingen en kan handmatige taken automatiseren. Gebruik onze standaard workflows of creëer je eigen processen. Per workflow is de status van de voortgang inzichtelijk en mee te nemen in rapportages.

workflow-management

Software waar je altijd en op ieder platform mee kunt werken; medewerkers en managers zijn er zo aan gewend dat ze het ook op hun werk verwachten. HR2day biedt een interactief platform waar je ze deze self service biedt. Via de HR2day app (voor iOS en Android) is het platform ook mobiel te bereiken.

Self-service

Grip op verlof en verzuim is grip op werkdruk en productiviteit. Alle gegevens ervan zijn terug te vinden in het digitale personeelsdossier. HR2day werkt met meer dan 10 verschillende soorten verlof. Onze HR-software ondersteunt je bij de stappen uit de Wet Verbetering Poortwachter, inclusief workflow, taken en documenten.

Verlof-en-verzuim
Met Talentmanagement kan HR een stevige bijdrage leveren aan strategische vraagstukken van de business. In HR2day stroomlijn je beoordelingsprocessen, bewaak je de voortgang van bijvoorbeeld opleidingen, leg je competenties vast voor inzicht in sterktes en zwaktes van de organisatie en creëer je projectgroepen op basis van portfolio’s van medewerkers.
Talentmanagement
HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?