Visma breidt zijn aanbod van HR-oplossingen voor de Nederlandse markt uit met de overname van HR2day en Dotweb

Visma heeft zijn aanwezigheid op de Nederlandse markt het afgelopen jaar fors uitgebreid. Met de overname van HR2day en Dotweb heeft de organisatie nu ruim 2.000 werknemers in deze voor Visma uiterst strategische regio en versterkt het zijn leiderschapspositie op de Europese markt.

“Het verheugt ons om HR2day en Dotweb binnen de Visma Group te verwelkomen. Deze twee sterke nieuwe aanwinsten zijn voor ons van grote strategische waarde. Ze stellen ons in staat om ons aanbod op hrm-gebied nog verder uit te breiden en onze positie op de Nederlandse en Europese markt te versterken”, zegt Øystein Moan, ceo van Visma.

HR2day is aanbieder van een uitgebreid cloudplatform dat integrale ondersteuning biedt voor hr-processen, van salarisadministratie tot talentbeheer. Dotweb is marktleider in verzuim- en hr-oplossingen die bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de gezondheidszorg, de overheidssector en het bedrijfsleven.

Andy Verstelle, managing director en medeoprichter van HR2day: “Het is fantastisch om deel uit te gaan maken van Visma, een organisatie met een zeer sterke strategische focus op de hr-markt. Ik zie dit als het juiste moment om mijn taken neer te leggen na meer dan negen jaar actief te zijn geweest als managing director van HR2day.” 

Marcel de Brauwer, medeoprichter en de nieuwe managing director van HR2day: “Ik ben ervan overtuigd dat onze toetreding tot de Visma-organisatie ons zal helpen om HR2day verder te ontwikkelen en onze toonaangevende cloudoplossing en alom gewaardeerde klantenfocus kracht bij te zetten. Dit zal bestaande en nieuwe klanten meerwaarde bieden.”
Marcel Kok, directeur van Dotweb: “We zijn heel enthousiast over de toetreding tot de Visma Group. We zijn er honderd procent zeker van dat we hiermee onze langetermijnfocus en ondernemende bedrijfscultuur in stand kunnen houden. Dat is iets waarvan zowel de werknemers als de klanten van Dotweb zullen profiteren.”

Beide bedrijven zullen zelfstandig blijven opereren binnen de Visma Group.

HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?