Verlofadministratie: altijd inzicht

Een van de meest gevraagde HR-processen is het aanvragen, goedkeuren en verwerken van verlof in een moderne verlofadministratie. Nieuwe medewerkers krijgen automatisch de juiste verlofrechten toegekend; HR2day kan meer dan tien verschillende soorten verlof aan, waaronder tijd-voor-tijd verrekeningen. En natuurlijk zie je in een oogopslag welke medewerkers op een bepaalde datum niet aanwezig zijn. En door de geïntegreerde salarismodule kost het bijkopen of laten uitbetalen van vakantiedagen geen enkele moeite. Vanzelfsprekend zie je alle gegevens van de verlofadministratie integraal terug in het digitale personeelsdossier.

Rapporten en dashboards

Zie in één oogopslag  je meest belangrijke management informatie van je verlofadministratie. Opgebouwde verlofrechten, openstaande verlofsaldi, aantallen uren per werknemer die gaan vervallen, etc. Maar ook de status van alle openstaande of ingediende verlofaanvragen. Alle gegevens die je hebt ingevoerd zijn direct beschikbaar in deze geïntegreerde rapportage module, waarop je met een klik kunt inzoomen naar de onderliggende gegevens. Je krijgt standaard beschikbare rapporten en dashboards, die je ondersteunen bij jouw meest voorkomende werkzaamheden van je verlofadministratie. Natuurlijk kun je ook zelf rapporten maken en kun je alle gegevens gewoon exporteren naar Excel.

Aanvragen en goedkeuren via workflow

Via hun smartphone, tablet of PC vragen medewerkers eenvoudig verlof aan. Managers kunnen in een workflow deze aanvragen direct (of later) goed- of afkeuren. De goedgekeurde aanvragen worden automatisch verrekend met het openstaande verlofsaldo, zodat iedereen direct inzicht heeft in de openstaande verlofrechten. Natuurlijk houdt HR2day rekening met wettelijke en bovenwettelijke verlofrechten van de verlofadministratie. Ben je nog niet toe aan ESS/MSS? Geen probleem. Ook als administrateur kun je alle aanvragen gewoon registreren.

Cathalijne van Lammeren

HR2day is het eerste pakket dat ik gezien heb dat werkelijk het hele HR proces ondersteunt en dat gebaseerd is op technische inzichten & mogelijkheden van nu.

Cathalijne van LammerenEurofiber
Renée Vink

HR2day is zo eenvoudig en transparant opgebouwd dat je heel snel weet waar je wat kunt vinden of kunt wijzigen. Iedere keer dat ik inlog vind ik het weer een feest. En dat terwijl ik administreren eigenlijk helemaal niet zo leuk vind.

Renée VinkThe Dutch