Download whitepaper

Uitdagingen van HR in het hbo

Het hbo kent zijn uitdagingen op het gebied van digitalisering van HR, gelukkig zijn deze uitdagingen bekend bij ons, en hebben we tips om direct met de oplossingen aan de slag te gaan.
Lees alles over de digitale uitdagingen van HR in het hbo in deze whitepaper:

Whitepaper mockup HBO

Werkdruk uitdagingen voor HR binnen het hbo

Veel hbo-docenten ervaren al jaren een hoge werkdruk. Dit kan werkstress veroorzaken en verhoogt de kans op het ontstaan van een burn-out. Factoren die de werkstress beïnvloeden zijn energiebuffers zoals herstelmogelijkheden en de mate van controle die medewerkers ervaren. Hoe kunnen hbo-instellingen deze beschermende factoren versterken? Hoe kan HRM-software hen daarbij ondersteunen? Lees het in onze whitepaper over hbo-docenten beschermen tegen werkdruk.

HBO werkdruk
Teun van beusekom

Met exclusieve input van Teun van Beusekom

Teun van Beusekom heeft ruim veertig jaar ervaring op HRM-gebied. Sinds 2008 is hij hoofd van de HRM-afdeling bij Breda University of Applied Sciences (BUas). Hij geeft in dit whitepaper nuttige input en praktische tips.

HBO verlaag werkdruk

Verlaag de werkdruk van
hbo-docenten

Lees in de whitepaper hoe eHRM bijdraagt aan een fijnere werkplek voor  hbo-docenten. Zo krijgen docenten meer kansen om hun energiebuffers aan te vullen, hun werkplezier te vergroten en vernieuwingen voor te stellen die bijdragen aan het duurzame succes van de organisatie. 

Alles over de uitdagingen voor HR in het hbo

Verrekijker

Hoe verhoog je de
autonomie van
medewerkers?

Gebouw icon

Op welke manier laat je personeel meebeslissen met jouw organisatie?

Grafiek icon

Hoe bied je ruimte voor ontwikkeling?

Whitepaper mockup HBO

Wil jij weten wat de uitdagingen zijn voor HR in het hbo?