Social Chatter
Deel kennis, bestanden en data met het hele bedrijf, zodat iedereen dezelfde kant op gaat.

bedrijfschat

Reageer met de snelheid van Social Media

Biedt werknemers het krachtige Sociale bedrijfsnetwerk van HR2day. Stimuleer betrokkenheid en laat medewerkers met elkaar in contact komen en samenwerken op alle bedrijfsniveaus. Like, deel en reageer op posts, berichten en updates.

Vergroot betrokkenheid van medewerkers

Zorg ervoor dat je volledige organisatie betrokken is en meedenkt. Maak gebruik van de enquête mogelijkheden en vraag medewerkers om hun mening over uiteenlopende onderwerpen. Iedereen kan in een groep een vraag stellen om feedback te krijgen over een specifiek onderwerp of zelfs binnen de organisatie om te kijken hoe iets ligt binnen de organisatie. Het geven van scores voor bijdragen stimuleert medewerkers om mee te denken en te praten; het verstrekken van badges en beloningen licht de meest actieve leden uit.

Hoe het werkt

Social Chatter is ontworpen met het oog op een rijke en krachtige mobiele ervaring. Met je smartphone blijf je vanuit de feed op de hoogte van alles wat er gebeurt en wat je aandacht nodig heeft. Op onderwerppagina’s wordt de meest actuele content automatisch verzameld en weergegeven over elk onderwerp dat binnen de community wordt besproken. Daarnaast maak je eenvoudig privégroepen aan wanneer je discussies voert over onderwerpen die niet voor de hele organisatie zijn bedoeld

Meer weten over HR2day?

Video afspelen over bedrijfschat

Stimuleer productiviteit

Motiveer medewerkers en breng ze met elkaar in contact zodat ze op alle bedrijfsniveaus met elkaar kunnen samenwerken, ongeacht rol of locatie. Blijf op de hoogte van de werkzaamheden van je team en kritieke projecten in de mobiele feed. Deel bestanden, upload video's en vind snel de resources die betrekking hebben op een onderwerp. Zo haal je altijd het optimale uit de beschikbare tijd.

Versnel innovatie

Met Chatter zorg je voor een forum waarop iedereen inzichten kan delen en nieuwe ideeën kan voorstellen. Maak en deel enquêtes om eenvoudig en snel feedback op nieuwe ideeën te krijgen. Zorg ervoor dat je medewerkers directe toegang hebben tot feedback van klanten over programma's, producten en campagnes. Maak en deel enquêtes om feedback op nieuwe ideeën te krijgen.

Deel kennis

Met een eigen Social Bedrijfscommunity hebben medewerkers altijd en overal toegang tot bestanden, gegevens en interne deskundigen. Nieuwe, relevante content wordt meteen weergegeven in je persoonlijke feed of profielpagina. Zo ben je altijd volledig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, zonder dat je naar deze informatie op zoek hoeft te gaan.

Brochure Algemeen - Mockup HR2day

Weten wat HR2day voor jouw organisatie en HR kan betekenen?

bedrijfschat