Communicatieplatform Chatter
Stimuleer productiviteit en betrokkenheid van medewerkers

Bedrijf chat
Chatter screenshot

Een krachtig onderdeel van onze built on Salesforce HR software is het communicatieplatform Chatter. Stimuleer betrokkenheid en laat medewerkers met elkaar in contact komen en samenwerken op alle bedrijfsniveaus. Deel bestanden en records met groepen en blijf op de hoogte van je belangrijkste projecten, onderwerpen en teams. Zo zorg je ervoor dat je volledige organisatie betrokken is en meedenkt.

Vergroot betrokkenheid van medewerkers

Zorg ervoor dat je volledige organisatie betrokken is en meedenkt. Maak gebruik van de enquête mogelijkheden en vraag medewerkers om hun mening over uiteenlopende onderwerpen. Iedereen kan in een groep een vraag stellen om feedback te krijgen over een specifiek onderwerp of zelfs binnen de organisatie om te kijken hoe iets ligt binnen de organisatie. Het geven van scores voor bijdragen stimuleert medewerkers om mee te denken en te praten; het verstrekken van badges en beloningen licht de meest actieve leden uit.

Hoe het werkt

Chatter is ontworpen met het oog op een rijke en krachtige ervaring. Blijf vanuit de feed op de hoogte van alles wat er gebeurt en wat je aandacht nodig heeft. Op onderwerppagina’s wordt de meest actuele content automatisch verzameld en weergegeven over elk onderwerp dat binnen de community wordt besproken. Daarnaast maak je eenvoudig privégroepen aan wanneer je discussies voert over onderwerpen die niet voor de hele organisatie zijn bedoeld.

Meer weten over de functionaliteiten van onze HR software?

Ontdek wat Chatter voor jou kan betekenen!

HR2day - goede arbeidsvoorwaarden

Stimuleer productiviteit

Motiveer medewerkers en breng ze met elkaar in contact zodat ze op alle bedrijfsniveaus met elkaar kunnen samenwerken, ongeacht rol of locatie. Blijf op de hoogte van de werkzaamheden van je team en kritieke projecten in de feed. Deel bestanden, upload video’s en vind snel de resources die betrekking hebben op een onderwerp. Zo haal je altijd het optimale uit de beschikbare tijd.

HR2day - goede arbeidsvoorwaarden

Versnel innovatie

Met Chatter zorg je voor een forum waarop iedereen inzichten kan delen en nieuwe ideeën kan voorstellen. Maak en deel enquêtes om eenvoudig en snel feedback op nieuwe ideeën te krijgen. Zorg ervoor dat je medewerkers directe toegang hebben tot feedback van klanten over programma’s, producten en campagnes. Maak en deel enquêtes om feedback op nieuwe ideeën te krijgen.
HR2day - goede arbeidsvoorwaarden

Deel kennis

Met een eigen Social Bedrijfscommunity hebben medewerkers altijd en overal toegang tot bestanden, gegevens en interne deskundigen. Nieuwe, relevante content wordt meteen weergegeven in je persoonlijke feed of profielpagina. Zo ben je altijd volledig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, zonder dat je naar deze informatie op zoek hoeft te gaan.
HR2day Bibliotheek Midden-Brabant

“HR2day viel bij de keuze voor HR-software op door het intuïtieve gebruik. Eerst hebben we de verlofregistratie geïntroduceerd en salarisadministratie omgezet, Nu zijn processen ook toegankelijk via workflow management. De workflows zorgen dat aanvragen of wijzigingen direct bij de juiste persoon terecht komen.”

Maaike Pistoor, eerder werkzaam als adviseur P&O bij Bibliotheek Midden-Brabant

Voordelen van HR2day

HR2day Schaalbaar dynamisch systeem

Alle informatie centraal en gericht op self-service

Eén plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten. En realtime inzicht met actuele gegevens. Alles in huis voor interactie.
icon alle informatie

Gebouwd door HR- en payroll-experts

Software gebouwd vanuit onze inhoudelijke expertise. Optimaal ontwikkeld voor je HR- en payroll-processen. En we denken met je mee bij procesoptimalisatie.
Icon gebouwd door HR- en payroll-experts

Beweegt mee met dynamische organisaties

Zelf bepalen welke functionaliteit je nodig hebt, modules aan- en uitzetten zonder extra kosten of implementatierondes. Gebouwd op force.com voor een hoge ontwikkelsnelheid.
Brochure Algemeen - Mockup HR2day

Weten wat HR2day voor jouw organisatie en HR kan betekenen?