Ontgrendel de kracht van:

Onboarding met HR2day en Appical

Een naadloos onboarding proces is cruciaal voor nieuwe medewerkers – en voor het succes van jouw organisatie. Het gaat niet alleen om administratieve stappen; het draait allemaal om het creëren van een vlotte en betekenisvolle start voor nieuwe talenten. Op deze pagina verkennen we de samenwerking tussen HR2day en Appical: de perfecte manier is om je onboarding proces te versterken en te transformeren.

Onboarding Appical
Onboarding Appical
Onboarding Appical mobile

Met trots werken wij voor:

Het belang van onboarding

Onboarding gaat verder dan alleen het afvinken van taken. Het gaat om het betrekken van nieuwe medewerkers bij je bedrijfscultuur, werkwijzen, waarden en visie. Hier is waarom het van vitaal belang is voor jouw organisatie:

Versnelde productiviteit

Een efficiënte onboarding versnelt de bijdrage van nieuwe medewerkers aan je organisatie, wat gunstig is voor alle betrokkenen.

Betrokkenheid

Betrokkenheid

Een effectief onboarding proces verhoogt de betrokkenheid van medewerkers, wat leidt tot hogere retentie en tevredenheid.

Tijd en kosten besparen

Tijd en kosten besparen

Een gestroomlijnde onboarding minimaliseert administratieve rompslomp en bespaart tijd en geld voor je organisatie.

De synergie tussen HR2day en Appical

HR2day is je ultieme HR-oplossing, terwijl Appical gespecialiseerd is in onboarding technologie die betrokkenheid en prestaties stimuleert. Dit is waarom onze samenwerking jouw organisatie naar een hoger niveau zal tillen:

Geautomatiseerde workflows

Geautomatiseerde workflows

Door een naadloze integratie van HR2day en Appical kun je je onboarding processen automatiseren. Van documentatie tot trainingen, alles verloopt soepel en efficiënt.

Appical logo

Maatwerk onboarding

Met Appical kun je de onboarding aanpassen aan de unieke behoeften en cultuur van je organisatie. Het voelt als een persoonlijke verwelkoming voor elke nieuwe medewerker.

Appical logo

Medewerker engagement

Appical biedt interactieve content en feedbackmogelijkheden om de betrokkenheid van medewerkers te stimuleren. Hierdoor voelen ze zich snel thuis in je organisatie.

Geautomatiseerde workflows

Gegevensintegratie

Door HR2day en Appical te integreren, elimineer je dubbele gegevensinvoer en zorg je voor consistente en nauwkeurige gegevens. Dit vereenvoudigt rapportage en analyse, waardoor je waardevolle inzichten krijgt.

De samenwerking

De synergie tussen HR2day en Appical is de sleutel tot succes. Als onderdeel van Visma, delen we een toewijding aan innovatie, state-of-the-art technologie en cloud-native oplossingen.

Ben je klaar om je onboarding proces te versterken en te vernieuwen? Neem contact met ons op! Ons team staat klaar om je organisatie te helpen om een vliegende start te maken met nieuwe medewerkers en je onboarding te stroomlijnen.

Over HR2day

HR2day levert complete HR software voor vandaag en morgen. Van recruitment tot offboarding en alles wat daartussen zit. Alles vanuit één centrale database met uitgebreide selfservice functionaliteiten. Wij hebben fans, geen klanten. We willen continu verrassen,

het wow-effect bereiken en meer leveren dan verwacht. Er alles aan doen zodat klanten en gebruikers het leuk vinden om met ons en onze software te werken. Zo bouwen we samen aan een langdurige relatie, die bijdraagt aan het succes van jouw bedrijf.

In onze brochure ontdek je wat HR2day voor jouw organisatie en HR kan betekenen!

Brochure mockup