Salarisadministratie online en geïntegreerd

De salarisadministratie van HR2day is online en geïntegreerd.  De meeste CAO’s van Nederland zijn in deze salarisadministratie opgenomen. Je hebt nooit meer verschillen tussen de personeelsadministratie en de salarisadministratie, omdat alles op één plek is vastgelegd. Dus alles maar een keer invoeren. Het personeelssysteem en het salarissysteem geïntegreerd in HR2day.

En je kunt tot het moment dat je de salarissen wilt uitbetalen wijzigingen aanbrengen. Met HR2day regel je ook de loonaangifte en de pensioenaangifte. Net als de SEPA-betalingen en de journaalposten voor je financieel systeem. Door de online salarisadministratie zie je direct wat het effect is.

As je op zoek bent naar meer dan een salarissoftwarepakket, dan is HR2day wellicht iets voor jou.

HR2day is een salarisoplossing met bijna alle CAO's van nederland

Digitaal dossier

Of je nu 5 medewerkers hebt, of vijfduizend. Je krijgt steeds meer behoefte aan een geïntegreerde personeelsadministratie met informatie over bijvoorbeeld verzuim, opleidingen of beoordelingen. Dus ben je  lijstjes gaan bijhouden. Inmiddels merk je dat dezelfde gegevens op verschillende plekken verschillend worden bijgehouden. En dus ben je steeds meer kwijt tijd met controles en onderlinge aansluitingen maken.

Registreer daarom alles wat je belangrijk vindt op één centrale plek van je personeelssysteem, het digitale personeelsdossier.  Van personalia tot arbeidsovereenkomsten, diploma’s en certificaten. Vul het aan met al bestaande documenten. Zo heb je alles bij de hand.

Rapporten en dashboards over de salarisadministratie en meer

Zie in één oogopslag je meest belangrijke management informatie van je personeel- en salarisadministratie. Verzuimstatistieken, beoordelingspijplijn, werkgeverslasten, etc. Alle gegevens die je hebt ingevoerd zijn direct beschikbaar in deze geïntegreerde rapportage module, waarop je met een klik kunt inzoomen naar de onderliggende gegevens. Je krijgt standaard beschikbare rapporten en dashboards, die je ondersteunen bij jouw meest voorkomende werkzaamheden. Natuurlijk kun je ook zelf rapporten maken en kun je alle gegevens gewoon exporteren naar Excel.

HR2day is een salarisoplossing voor iedereen

Voor administratie, medewerker en manager

HR2day is er voor iedereen. Voor de medewerker die via onze app op zijn smartphone verlof aanvraagt of een declaratie indient. Voor de manager die op zijn tablet of via zijn smartphone die aanvragen goedkeurt of snel wat gegevens van zijn medewerkers opzoekt. En natuurlijk voor de administrateur die alles op een plek in de personeels- en salarisadministratie inzichtelijk heeft.

Sandra Beuving

“We zijn nu zelf in control over onze salarisadministratie. Met veel meer inzicht door de goede rapporten en zo min mogelijk ‘administratieve last’ maken we optimaal gebruik van de mogelijkheden tot digitalisering. Lees hoe Stichting OOG gebruik maakt van Salaris van HR2day. 

Sandra BeuvingStichting OOG
Floris van Rijn

“De persoonlijke service, ons iets bieden nog voordat wij wisten dat we het nodig hebbeen, past helemaal bij onze cultuur. Tot op de dag van vandaag blijven wij die ‘fit’ merken.” Lees hier hoe Doubletree gebruik maakt van Salaris in HR2day.

Floris van RijnDoubletree by Hilton hotel Amsterdam