HR2day sponsort Schermschool Treville met onderzoek naar nieuwsbrief

Vanaf eind september tot half oktober hebben wij onderzoek gedaan naar de “Haal meer uit HR2day (HMU)” nieuwsbrief. Veel van jullie hebben meegedaan aan dit onderzoek.

 Alle deelnemers hebben als bedankje drie loten voor de Grote Clubactie ontvangen. Daarmee maken ze kans op prachtige prijzen (zoals bijvoorbeeld € 100.000 of een VW Up) en sponsoren we Schermschool Treville in Amstelveen.

Met de resultaten gaan we aan de slag om de HMU nog beter op jouw wensen en behoeftes af te stemmen.

De resultaten
Zo’n driekwart van de deelnemers leest (bijna) altijd de HMU. Een groot deel daarvan is tevreden over de HMU maar er is altijd ruimte om te verbeteren. Het belangrijkste dat volgens de deelnemers beter zou kunnen zijn de onderwerpen (45%) die behandeld worden in de HMU. Jullie geven aan vooral meer informatie over nieuwe functionaliteit in HR2day en tips over het gebruik van HR2day te willen ontvangen.

De deelnemers die HMU (bijna) nooit lezen, hebben wél allemaal aangegeven de HMU te willen blijven ontvangen. De belangrijkste redenen om de HMU (bijna) nooit te lezen zijn gebrek aan tijd (23%) en de onderwerpen (23%). Bij de onderwerpen wordt ook hier informatie over nieuwe functionaliteit regelmatig genoemd. Op de derde plaats staat de manier van communiceren (23%).

HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?