Geïntegreerde Rapporten en dashboards

Dashboards geven in een oogopslag inzicht in de organisatie en je medewerkers. Graaf dieper met realtime rapporten die door iedereen gemaakt kunnen worden. Krijg de inzichten en gegevens die je nodig hebt om slimmere beslissingen te nemen.

Al je gegevens realtime en overal beschikbaar

Omdat HR2day is ontwikkeld op het force.com platform, bevat HR2day een geïntegreerde rapportage en dashboard functie. Alle gegevens en informatie die je in HR2day vastlegt, zijn beschikbaar voor rapportages en dashboards. En omdat HR2day een pure cloud-applicatie is, geven al die rapportages en dashboards online en realtime inzicht.

Zo verschijnen de gegevens van een nieuwe medewerker direct op het dashboard van zijn nieuwe manager. Net als taken van de Wet Verbetering Poortwachter direct op het dashboard van de betreffende manager worden getoond. Op ieder apparaat. Zonder gedoe. Vanzelfsprekend volgen de rapportages en dashboards de gewone autorisatiestructuur van alle modules van HR2day. Nog zo’n voorbeeld van de kracht van een geïntegreerd personeelssysteem.

Creëer in een handomdraai boeiende rapporten

HR2day bevat standaard vele interessante rapporten, van verzuimstatistieken tot salariscontrole rapporten. Maar iedere organisatie heeft zijn eigen specifieke rapportagewensen. Ook dat is de kracht van HR2day. Iedere gebruiker, manager of professional kan onbeperkt zijn eigen rapporten en dashboards samenstellen. Over alle data in HR2day.

Klik en sleep informatie naar de velden, filters, groepen en grafieken die je hebben wilt en je krijgt op elk platform in realtime inzicht. Daarbij kun je ook nog eens verder inzoomen op de gegevens die je nodig hebt. De structuren zijn vrij te kiezen en je kunt je eigen velden en formules aan de rapportages toevoegen. Zo creëer je in een handomdraai die rapporten die jij wilt. Omdat je ze dan met een eigen naam op kunt slaan, kun je die rapporten ook heel makkelijk delen met je collega’s.

Krijg precies het inzicht dat je nodig hebt via gemakkelijk aanpasbare dashboards

Met HR2day kun je kiezen hoe je je gegevens wilt weergeven. Als rapport of als visuele weergave in een dashboard. Creëer met gemak aangepaste dashboards voor jouw KPI’s zodat je het inzicht krijgt dat je nodig hebt. Al die dashboards zijn gebaseerd op de onderliggende gegevens in de database en geven realtime inzicht in jouw KPI’s.

Natuurlijk zijn ook die dashboards op alle platformen beschikbaar. En ook hier kun je heel eenvoudig je eigen dashboards maken en ter beschikking stellen aan al je collega’s. Zo kun je eenvoudig bedrijfsbrede KPI’s in de hele organisatie introduceren en weet je zeker dat iedereen volgens dezelfde definities rapporteert

Direct in control, voor iedereen

Wij begrijpen als geen ander dat rapporten ook bedoeld zijn voor managers, dus zijn intuïtiviteit en gebruiksvriendelijkheid heel belangrijk. Eenvoudig klikken en slepen van velden, makkelijke filters waardoor je in een oogopslag direct in control bent. De meest gebruikte rapporten verschijnen direct op het Manager Interaction Center van de manager zodat hij de belangrijkste gegevens direct kan bekijken. Zo ziet iedere manager de voor hem relevante gegevens en kan hij direct inzoomen op de onderliggende data. Natuurlijk kun je alle rapporten ook exporteren naar o.a. Excel.

Patricia van der Steen

“Een van de grote voordelen van HR2day is de realtime informatie in rapporten. Voorheen waren sommige rapporten een gigantische puzzel. Dat is met HR2day veel inzichtelijker en sneller. We hebben nu veel meer regie.” Lees hoe de VPRO gebruik maakt van rapporten in HR2day. 

Patricia van der SteenVPRO
Renée Vink

“HR2day is zo eenvoudig en transparant opgebouwd dat je heel snel weet waar je wat kunt vinden of kunt wijzigen. Iedere keer dat ik inlog vind ik het weer een feest. En dat terwijl ik administreren eigenlijk helemaal niet zo leuk vind.”

Renée VinkThe Dutch