Qualiant is Certified Implementation & Service Partner van HR2day

Administratiekantoor Qualiant is afgelopen maandag 1 juli officieel gecertificeerd als Implementation & Service Partner van HR2day. Dit houdt in dat Qualiant diensten levert aan HR2day klanten en gebruikers volgens de vastgestelde methodiek van HR2day. Uit handen van Andy Verstelle, Directeur van HR2day, ontvingen Christian Tijs en Dianne Roeterdink van Qualiant een plaquette voor zowel de vestiging in Utrecht als het hoofdkantoor in Deventer.

Qualiant is een snelgroeiend administratiekantoor voor het primair en voortgezet onderwijs en heeft als missie om administratie te veranderen van een noodzakelijk kwaad naar een onmisbaar instrument voor het sturen van de onderwijsorganisatie. Andy Verstelle: “Wij delen die missie en visie van Qualiant. In praktijk zien we dat onze software en de diensten van Qualiant naadloos op elkaar aansluiten. Gezamenlijk zijn we in staat om schoolbesturen te helpen met het automatiseren van administratieve processen en het ontsluiten van de informatie die daar in opgesloten zit. We zijn dan ook zeer trots en blij dat Qualiant toetreedt als gecertificeerd partner binnen ons netwerk.”

Zeer gebruiksvriendelijk, extreem betrouwbaar

“Wij zien HR2day als onze strategische softwarepartner om mee samen te werken in het onderwijs”, zegt Christian Tijs, Directeur van Qualiant. “Het pakket ondersteunt alle administratieve HR processen, van personeels- en salarisadministratie tot verlof en verzuim, inclusief uitgebreide Employee Self Service functionaliteit. Daarbij is het Salesforce platform waarop de applicatie  gebouwd is 100% cloudbased, zeer gebruiksvriendelijk en extreem betrouwbaar.”

Ontzorgen van schoolbesturen

Qualiant is onderdeel van Topicus.education  (o.a. bekend van ParnasSys en Somtoday) en ontzorgt schoolbesturen in het primair en secundair onderwijs met dienstverlening gericht op de financiële, personeels- en salarisadministratie. Daarnaast biedt Qualiant oplossingen op het gebied van real-time managementinformatie en het optimaliseren van het begrotingsproces.

HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?