HR2day

ProgresZ HR biedt diensten aan via HR2day

ProgresZ HR is een jonge organisatie die zich richt op HR-advies, Personeelsadministratie en Salarisadministratie. Voor kleine en grote bedrijven verzorgen zij de personeelsadministratie en salarisadministratie.

Linda van Elst, directeur en HR Professional licht toe:
“Bij verschillende bedrijven heb ik met uiteenlopende systemen mogen werken. Toen ik de stap zette om een bedrijf te starten in dienstverlening op het gebied van HR heb ik ook nagedacht over een personeelsinformatie/salarissysteem. De systemen waarmee ik had gewerkt, vond ik daartoe niet toereikend. Of vooral gericht op de personeelsadministratie of juist vooral gericht op de salarisadministratie. Ik zocht juist een combinatie. Bij de KRO-NCRV had ik de opdracht om een nieuw systeem te implementeren, van begin tot eind. HR2day stak er met kop en schouders bovenuit want het is gebruiksvriendelijk, realtime en je kunt op een eenvoudige manier managementinformatie krijgen. De mogelijkheid voor het inrichten naar bedrijfsspecifieke wensen vind ik een grote pré. Ook het contact met en de service van eMerus vind ik erg prettig. Daarnaast zijn de Employee Self Service (ESS) en Management Self Service (MSS) modules een enorme stap vooruit in het efficiënter inrichten van processen. Ik ben blij dat ik deze complete en moderne HR- en salarisoplossing nu ook kan aanbieden aan mijn (toekomstige) klanten.”

Op de foto Linda van Elst en Andy Verstelle.