Als directeur van HJZSport zijn zowel hij als zijn medewerkers dagelijks actief met het begeleiden en adviseren van sporters en coaches bij het verbeteren van hun prestaties. Door het meten van de fysieke mogelijkheden van een sporter en het gebruik van het unieke online begeleidingssysteem ‘sportlog’ worden programma’s op maat gemaakt. Sinds kort is deze topbegeleiding ook beschikbaar voor het bedrijfsleven waarbij gemeten wordt hoe goed medewerkers kunnen herstellen van de dagelijkse belasting en wat er nodig is om beter te presteren, zowel op het werk als thuis.

Topbegeleiding voor iedereen: dat is waar HJZSport voor staat. Dat is ook wat Henk-Jan zo aansprak in eMerus HR Solutions. “Tot vorig jaar deed onze accountant onze personeel- en salarisadministratie. Toen ontdekte ik de mogelijkheden van HR2day. Zeer overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Ik kwam er al snel achter dat zelfs ik onze administratie volledig zelf zou kunnen doen. De medewerkers van eMerus hebben me op weg geholpen met hun overstapservice, zodat ik zeker wist dat de gegevens foutloos over gingen naar HR2day. Vanaf dat moment voer ik zelf de administratie.”

“Net als HJZSport levert eMerus begeleidingsprogramma’s op maat. Samen stelden we vast dat ik geen verdere begeleiding nodig heb. Maar het leuke is dat je natuurlijk, omdat je geen expert bent, toch af en toe een vraag hebt; dan bel ik gewoon de service desk en die helpen me altijd, ook zonder dat ik een service abonnement heb afgesloten. Want zij gebruiken mijn vragen weer om hun eigen product te verbeteren. En dat spreekt me misschien nog wel het meeste aan. Ze zijn, net als ik, altijd op zoek naar mogelijkheden om de prestaties te verbeteren.”

Maak zelf kennis met HR2day

finish-atlanta