TBI is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. De groep kenmerkt zich als een wendbare netwerkorganisatie, waarbij individuele ondernemingen beschikken over hoogwaardige, specialistische expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra.TBI Bouw en Infra betreft circa 2.000 medewerkers, verdeeld over 14 bedrijven, circa 20 kantoorlocaties en vele bouwlocaties.

In de zomer van 2014 besloot TBI de verschillende HR- en salarissystemen bij de divisies TBI Bouw en TBI Infra te vervangen door één geïntegreerd systeem: HR2day. De afgelopen maanden heeft een gezamenlijk team van TBI en HR2day de software ingericht en de werkprocessen aangepast. Sinds begin januari 2015 is HR2day succesvol live.

René Verhoeven, manager HR voor TBI Bouw en TBI Infra.
“Als onderdeel van onze strategie hebben we alle personeel ondersteunende activiteiten ondergebracht bij één afdeling HR Bouw en Infra. Zowel de P&O functie als de administratieve verwerking hebben we samengebracht in één organisatie. Daarbij paste ook dat we de bedrijven met een nieuwe werkwijze en een nieuw systeem gingen ondersteunen. Het was ons direct duidelijk dat geen van onze bestaande systemen ons daarin voldoende zou kunnen ondersteunen. Dus hebben we in het voorjaar van 2014 een brede marktverkenning gedaan naar partijen die konden voldoen aan onze eisen. Daarbij was het voor ons cruciaal dat we een partij zouden selecteren die niet alleen voor de back-office verwerking een goede oplossing kon bieden, maar ook een antwoord had op de rol van Employee en Manager Self Service. Vanaf de allereerste kennismaking met HR2day waren wij onder de indruk van de mogelijkheden. Medewerkers en managers kunnen vanaf ieder device en iedere locatie simpel en overzichtelijk bij hun personele gegevens. Zowel vanuit het perspectief van lijstjes als ook voortgang in processen, trends en dashboards. Door de veilige maar open architectuur hebben we HR2day ook kunnen koppelen aan onze andere systemen zodat we nu echt registratie aan de bron hebben, met alle bijkomende voordelen.”

Maak zelf kennis met HR2day